Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Problemen met IE 8

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb m'n pc nu ruim 3 jaar en ik werk met Windows XP prof. SP3. Nu heb ik onlangs eens mijn harde schijf volledig laten formatteren en alles opnieuw geïnstalleerd.

  Nu heb ik echter een probleem met Internet Explorer 8. Het is namelijk zo, als je op een bepaalde site surft en je klikt op één of andere link op die site, wordt er normaal gezien een nieuw tabblad geopend binnen hetzelfde venster. Bij Internet Explorer 6 en oudere versies werd telkens een nieuw venster geopend. Met Internet Explorer 8 heb je normaal gezien 1 venster met diverse tabbladen, maar sedert ik alles opnieuw geïnstalleerd heb, wordt er telkens een nieuw venster geopend en dus geen nieuw tabblad binnen hetzelfde venster. Na enige tijd heb ik dus onderaan mijn taakbalk meerdere internetvensters openstaan, wat heel irriterend is.

  Ik heb al in de instellingen gekeken en daar lijkt alles normaal (Browsen met tabbladen, tabbladgroepen inschakelen, volgend scherm openen in een nieuwe tabblad, koppelingen van andere programma's openen in een nieuw tabblad in het huidige venster) staan allemaal aangevinkt.

  Ik heb al contact opgenomen met mijn computerboer, maar die heeft geen raad.

  Kunnen jullie mij soms helpen?
 • [quote:492a21c388="christophekervyn"]Met Internet Explorer 8 heb je normaal gezien 1 venster met diverse tabbladen, maar sedert ik alles opnieuw geïnstalleerd heb, wordt er telkens een nieuw venster geopend en dus geen nieuw tabblad binnen hetzelfde venster. [/quote:492a21c388] Check om mee te beginnen op de site van Microsoft deze Tabbed browsing in Internet Explorer 8: frequently asked questions. Of check de Nederlandstalige Browsen met tabbladen in Internet Explorer 8: veelgestelde vragen.
 • Ik weet maar één goede raad, stap over op firefox, die werkt perfect en voor de enkele gevallen dat je IE 8 nog nodig hebt is dat wel te overleven maar geloof mij dat als je eenmaal deze browser gewend bent, is ook sneller, wil je niet meer terug!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.