Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Vraagje over internetaankoop van software

Anoniem
JimBFB
4 antwoorden
 • Ik heb een vraag over een software applicatie waarvan ik na betaling via Paypal een sleutel heb gekregen. De software werkt niet zoals het hoort.

  In welke rubriek van he forum past deze vraag ?
 • Stel je vraag, mocht t in t verkeerde forum staat, kan een Mod t altijd verplaatsen…
 • OK, dus ik koop een software produkt met de naam Creative Elements Power Tool (USA) Zag er degelijk uit en werd links en rechts beschreven als "de" applicatie om bepaalde zaken onder Windows gedaan te krijgen. Vooral dan met Vista. Een van de mogelijkheden was de zgn. File Type Doctor.

  Het kan beletten dat bepaalde toepassingen je extensie "stelen" of overnemen. Je koppelt dan bvb. al je *.avi's aan je geliefde applicatie en je kan dan die extensie blokkeren in je register. Een nieuw geinstalleerde videospeler kan dan die extensie niet meer stelen.

  Om kort te zijn: om een bepaalde reden kan ik nu die extensie niet meer deblokkeren.
  Vermits ik het product gekocht heb kreeg ik recht op helpdesk. Na een 2-tal mails van hun helpdesk met instrukties hoe die situatie te verhelpen, en dit zonder resultaat, houd alle korespondentie met hun helpdesk op.

  Ik zou op zijn minst mijn geld terugwillen, maar als die firma niet antwoord kan ik ook nergens terecht … of wel ? Het is wel een kwestie van principe, want het produkt heeft wel slechts $ 15 gekost.

  Het is niet omdat je betaalt voor een produkt dat je blijkbaar alle support die nodig is ook krijgt.
 • Het is op z'n minst niet netjes nee.
  Heb je nadien nog andere software geinstalleerd?

  Dan kun je een herstelpunt terugzetten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.