Vraag & Antwoord

Anders (internet)

HELP: abbonement mobiel internet Vodafone!?

Anoniem
Bert77
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een dringende vraag! Ik heb pas geleden een mobiel internetabbonement afgesloten bij Vodafoon (internet voor op je laptop, met zo een usb-stick). Ik heb een abbonement van 20 euro per maand afgesloten (eerste 8 maanden 10 euro per maand).

  Ik heb nadrukkelijk aan de verkoper gevraagd of er geen bijkomstige kosten zouden zijn. Nee, was zijn antwoord, het is echt een vast bedrag per maand. Als je over je limiet heen bent dan is alleen je verbinding trager.

  Nou ben ik al over mijn limiet heen wordt er gezegd, maar ik heb nog steeds 'normaal' internet.

  Ik begin nu bang te worden dat er toch een addertje onder het gras zit, waardoor je toch meer moet betalen dan 20 euro per maand…

  Dat zou ik echt oplichterij vinden.

  Ik hoop dat iemand mij snel duidelijkheid kan bieden,

  Alvast bedankt,

  Groetjes,

  Nina
 • Ik heb ook mobiel internet van Vodafone voor een vast bedrag per maand en heb nog nooit bijkomende kosten gehad. Dat van die snelheid lijkt me een fabeltje, zou niet weten waarom die omlaag zou gaan?!

  Als je alles goed gelezen hebt en je weet waar je voor tekend kan er nooit een addertje onder het gras zitten, maar nogmaals, ik heb nog nooit problemen gehad!

  Succes!
 • Hallo Bert,

  Bedankt voor je bericht, dat stelt me gerust!

  Heb je hetzelfde abbonement als ik? Waarom staat er dan dat je 'het volumelimiet bereikt hebt'? Het lijkt alsof, als je daar eenmaal overheen bent, je per mb moet betalen….

  Groetjes,

  Nina
 • Meest logische lijkt me toch om met Vodafone te bellen, zij kunnen nagaan wat voor abonnement je hebt en als het goed is ook zien wat jouw kosten tot op heden zijn. Beetje vreemd om in je post al oplichting te suggereren voordat er zeker is dat er a) extra kosten worden gerekend, b) je contact hebt gehad met Vodafone.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.