Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE boos op Computertotaal?

Anoniem
Hans60
14 antwoorden
 • Sinds kort krijg ik bij het willen gaan naar de Computertotaal website de melding "Internet Explorer can not open the Internet site: http://computertotaal.nl. Operation aborted."

  Onder Firefox geen probleem.

  Weet iemand hoe dit te verhelpen?
 • Je bent niet de enige

  Deze melding krijg ik ook regelmatig!

  Denk niet dat we hier zoveel aan kunnen doen helaas :P
 • Upgraden naar ie8 zeggen ze hier
 • Dit schrijf ik inderdaad op een computer met IE8.
  Echter, jarenlang geen probleem met IE7 gehad om dit forum te bereiken. Toch wat vreemd.
 • 't Zal een code probleem zijn van de site in comb. met IE.
  Installeer gewoon meerdere browsers op je pc zou ik zeggen.

  Slimbrowser, firefox , opera keus genoeg toch?
 • Deze site wordt regelmatig te vaak bezocht door bots.. en dan krijg je zon foutmelding te zien dat hij geen connectie naar de database kan maken.

  In IE heb je de optie (wie hem ooit verzonnen heeft :S) 'gebruiksvriendelijke foutmeldingen geven' en deze toont hetzelfde als je een pagina niet kan bezoeken.. jouw melding dus..
 • [quote:c32792e94f="ldej24"]Sinds kort krijg ik bij het willen gaan naar de Computertotaal website de melding "Internet Explorer can not open the Internet site: http://computertotaal.nl. Operation aborted." [/quote:c32792e94f] Dit kan toch ook een tijdelijke storing van de computer!totaal site geweest zijn. [quote:c32792e94f="ldej24"]Dit schrijf ik inderdaad op een computer met IE8. [/quote:c32792e94f] Is dit wel IE8 onder Windows 7. Want ik kan op dit ogenblik met IE8 onder Windows 7 gewoon de computer!totaal site bekijken.
 • Sorry, misschien niet duidelijk genoeg geweest.

  Mijn vermelding over IE8 was met een andere computer.

  De storing is niet tijdelijk maar duurt nu al weken.
  Zojuist nog een dergelijke foutmelding gekregen onder IE7.

  Dan maar inloggen via Firefox. Nu schrijf ik na inloggen met Firefox als browser.

  Maar het is toch wel (te) gek dat ik niet normaal (?) kan inloggen op computertotaal met IE7 (wat ik jarenlang gedaan heb), en nu mijn toevlucht moet nemen tot Firefox.

  Bijna een reden om geen IE meer te gebruiken, maar …… Firefox heeft ook zo haar kuren.
 • In principe zou je wel gewoon moeten kunnen inloggen, op dit forum via Internet Explorer 7 of 8. Je zou het probleem kunnen proberen te analyseren via applicatie Wireshark. Zodat je deze kunt vergelijken met Firefox. Check verder ook nog deze hyperlink http://www.ie-vista.com/known_issues.html
 • Misschien een beetje suffe opmerking, maar http://computertotaal.nl (zie startdraadje) zal wellicht niet zo goed werken als http://www.computertotaal.nl
  :wink:
 • Iemand al een oplossing gevonden voor dit probleem? Ook ik kan met IE7 in combinate met Vista of XP niet meer op de site of het forum van C!T. Het is de enige site waarmee ik tot nu toe problemen heb. Lijkt me dus een site-gerelateerd probleem. Thuis kan ik upgraden naar IE8 (of ik dat wil is een tweede) maar er zijn locaties genoeg waar ik dit niet voor het zeggen heb. Vanaf daar is C!T dus onbereikbaar voor mij (en vele anderen). Mogelijk dat er een andere oplossing is dan (gedwongen) upgraden naar IE8 (behalve dan de optie om deze site links te laten liggen, iets wat ze bij C!T niet moeten willen volgens mij).
 • Kan niet alleen maar site gerelateerd zijn dit probleem.
  Want hier doet ie 't prima
 • Het hoeft niet per definitie aan die URL te liggen, maar kan wel degelijk een individueel probleem zijn. "Hier doet-ie 't prima" zegt dus niet zoveel….
  Ik zit ook met iets dergelijks: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=207964
 • Inmiddels een tweede website die met IE7 niet bereikt kan worden, maar met Firefox geen probleem geeft. Zeer irritant.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.