Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Gerommel in .... mijn register?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Enige dagen geleden heb ik een programma op proef gedownload.
  Het is Finereader, een OCR van ABBYY (op dit forum 'geprezen').

  Bij het gebruik ervan maakte ik een foutje. In plaats van Nederlands gaf ik aan Chinees als voertaal te willen. Daarna de weg kwijt geraakt, daar ik niet bekend ben met alle karakters.

  Dit wilde ik herstellen. Tot nu toe is mij dat niet gelukt. Na programma de-installeren en opnieuw installeren zelfde probleem: Chinees als voertaal.

  Toen alles wat ik kon bedenken wat met het programma te maken zou kunnen hebben (via search) verwijderd. Nieuwe installatie, en … weer duikt het Chinees op, alhoewel ik bij de installatie had aangegeven Engels als gebruikstaal te willen.
  Nieuwe installatie kan dus klaarblijkelijk deze instelling niet overschrijven.

  Contact opgenomen met de supportafdeling van ABBYY, maar het lijkt dat die nog minder van de werking van computers weten dan ik.

  Alles in ogenschouw genomen hebbende kom ik tot de conclusie dat er wat 'gerommeld' is in het register. ABBYY ontkent dit ten stelligste.

  Nu mijn vragen:

  1. Hoe kan ik nagaan of er nog ongewenste ABBYY sleutels in het register zitten? GlaryUtilities en CCleaner heb ik al gedraaid.

  2. Heeft iemand misschien andere (betere) ervaringen met ABBYY?
 • Ik denk dat deze vragen eigenlijk hier niet thuishoren, dus heb ik een zelfde bericht geplaatst bij Software (anders).
 • [quote:23078933d7="ldej24"]Ik denk dat deze vragen eigenlijk hier niet thuishoren, dus heb ik een zelfde bericht geplaatst bij Software (anders).[/quote:23078933d7]
  En omdat daar al antwoord is gegeven gaat deze op slot…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.