Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Help!!! Wie kan me helpen? Hyves email

Anoniem
blackhawkdesign
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik weet niet of ik hier goed zit maar ik zit met een probleem.
  Er zijn emails weg in mijn email van hyves. Het gaat hier om 1 persoon waar ineens alle emails weg zijn. Hoe kan dat? Ze zijn erg belangrijk voor me.

  Nog een andere vraag, Een tijdje geleden heeft iemand waarschijnlijk een nepprofiel aangemaakt om mij te pesten. (ex van mijn vriend)
  Ze noemde zichzelf Ilona en stuurde mij emails.
  Ik heb deze emails niet verwijdert omdat ik deze nodig had om te bewijzen of zij het was of niet.
  Nu zijn ineens die mailtjes weg, hoe kan dat?
  Is het anders mogelijk om het ip adres te achterhalen?
  Ik krijg een bericht in mijn gewone email als iemand me gemaild heeft op hyves. Als ik die open en eigenschappen doe krijg ik allemaal text en cijfers enzo. (ja ik snap er niks van) Maar is erg belangrijk dat ik achter het ip adres kom. (Aangezien dit een politiezaak is). Anders wordt het lastig bewijzen.
  Heeft iemand een idee of en wat ik zou kunnen doen?
 • Als dit idd een politiezaak is, kan je het best contact opnemen met de beheerders van Hyves. Zij zullen het best kunnen aangeven waarom mails zijn verdwenen en uiteindelijk zijn zij ook degene die op verzoek eventuele ip-gegevens aan justitie moeten overhandigen.

  Overigens zit er op elk profiel toch zo'n "dit is niet ok"-knop, heb je die al gebruikt bij dat nepprofiel waar jouw gegevens in staan?
 • Het probleem is dat ze het account verwijdert heeft nadat ze erachter is gekomen dat wij haar verdenken. Daarna heeft ze het account verwijdert maar vind het raar dat de mails verdwenen zijn.
 • [i:de1017ce05]Jammer genoeg kunnen we verwijderde gegevens niet meer terughalen, hierop is geen enkele uitzondering mogelijk. Simpeler gesteld: weg=weg op Hyves. Daarom is het heel belangrijk dat je jouw inloggegevens voor jezelf houdt en dat ze niet makkelijk te achterhalen zijn, zodat je kwaadwillend gespuis buiten de deur kunt houden.
  [/i:de1017ce05]

  Zo te zien echt weg in dat geval, laatste kans toch echt een mailtje naar de beheerder:

  http://www.hyves.nl/help/feedback

  Verder al geprobeerd om te googlen op dat profiel? Google heeft een cache-functie bij zijn zoekresultaten, waarmee je soms nog verwijderde info mee kan terugvinden.
 • bedoel je gewoon haar naam googlen?

  Je krijgt bij hyves altijd een email in je gewone mail dat je een privebericht hebt ontvangen. Kan ik daar niks meer mee? Is het daar niet mee mogelijk een ip adres te achterhalen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.