Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet doet raar?!

Anoniem
jolo
9 antwoorden
 • Ik heb een nogal irritant probleem met internet.

  Wij hebben thuis internet met draad en draadloos.
  Zodra ik mijn laptop opstart (draadloos internet) doet ie er al heel lang over voordat die internet heeft gevonden, en vaak krijg ik dan ook nog zo'n geel vierkantje te zien met een uitroepteken erin. Weet iemand wat dat is?

  En dan het volgende probleem:
  Als mijn computer aanstaat (geen draadloos internet) en ik start daarna mijn laptop op, dan ligt internet eruit. Dus elke keer als iemand al internet gebruikt met draad en ik start mijn laptop op dan valt alles uit.
  Het rare is dat een andere computer ook draadloos internet heeft en die geen problemen heeft met andere computer zonder draadloos

  Kan iemand mij helpen? Zover dit verhaal nog te volgen is xD
 • Doe op beide draadloze computers Start > Uitvoeren >cmd en dan ipconfig /all en vergelijk de uitkomsten. Zet de verschillen hier neer.
 • De bovenste is van mijn laptop (die raar doet met internet). De onderste is de computer

  [img:262911a750]http://i926.photobucket.com/albums/ad106/blondine007/Laptopdraadloos.jpg[/img:262911a750]

  [img:262911a750]http://i926.photobucket.com/albums/ad106/blondine007/Computerdraadloos.jpg[/img:262911a750]
 • Als je op je laptop draadloos uitschakeld en via kabel werkt, doet internet dan ook zo 'raar'?

  Als je een geel vierkantje met een uitroepteken erin hebt/ziet betekend het dat je weinig tot geen internetverbinding hebt.
 • Als ik het uitschakel en daarna een draad in stop dan doet ie het normaal. En bij dat gele vierkantje staat dat ik geen internettoeggang heb (ook al zit ik er bijna naast)
 • Kan niemand mij helpen !!? :o
 • kan je niet gewoon je internet provider bellen ?
 • [quote:34030063e8="bobvdvalk"]kan je niet gewoon je internet provider bellen ?[/quote:34030063e8] Dat hoeft de TS alleen te doen, als het gaat om een modem/router van de provider.

  @blondine007 heb je al gecheckt in de router, of er info te vinden is in de logfile? Check ook op de momenten dat op één van de PC's de internet verbinding eruit ligt, de led statussen van je modem/router. En eventueel ook die van de PC´s waarvan de internet verbinding eruit ligt.
 • Wat moet er in die logfile staan?
  En ledstatussen zegt me niks…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.