Vraag & Antwoord

Anders (internet)

SPAM honderden mails van 1 domeinnaam op verschillende email

Anoniem
rgh
3 antwoorden
 • Hoi iedereen,

  Op het ogenblik lijkt het wel alsof er een mail bom aan de gang is bij mij. Krijg echt minimaal enkele honderden mails te gelijk binnen met alleen maar 1 link erin en verschillende onderwerpen, en verstuurd vanaf verschillende mail adressen (zo lijkt het tenminste).

  Ik denk eerder dat het er een paar duizend zullen zijn die ik vandaag al ontvangen heb, als enkele honderden.

  Ze worden verstuurd naar meerdere mail adressen. Mijn spam programma doet wel uitstekend zijn werk en zet alles in de spam map, maar die hoeveelheid die er nu opeens binnen komt, ik snap niet waar dit vandaan komt.

  Het betreft een spam mail voor dit domein:

  http://www***vippla***yerr***com/**nl/

  Uiteraard eventjes **** sterretjes er tussen geplaatst om hun niet nog eens te promoten alhier.

  Is hier nog iets aan te doen ? Ondanks dat de zooi allemaal in mijn spam map komt wordt ik er toch wel gek van aangezien het zulke grote hoeveelheden zijn. Normaal gesproken kreeg ik maar een paar spam mailtjes binnen, maar nu is het echt te gek voor woorden die hoeveelheid.

  E-mail programma is:

  IncrediMail

  en op een andere computer

  Outlook 2003
 • Sinds gisteravond geen spam meer ontvangen gelukkig.
 • Nee daar kan je helaas niets aan veranderen. Je zou nog meer spamfilters erop kunnen zetten, maar de beste oplossing is: een nieuwe e-mailadres aanmaken en hier zorgvuldig mee omgaan.

  Kennelijk heeft de spammer, een opdracht gekregen om een bepaalde link veel te promoten en doet dat dus zo. Hij heeft zijn geinfecteerde zombie computers dus even flink aan het werk gezet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.