Vraag & Antwoord

Anders (internet)

allesoversterrekunde weergave in firefox

Anoniem
jolo
19 antwoorden
 • lang geleden heb ik de pagina: Allesoversterrenkunde veranderd, door de kop en een zijgedeelte te verwijderen: die namen nl het grootste gedeelte van de pagina in beslag, waardooor deze niet prettig te lezen was. Later veranderde de pagina en firefox en kon ik dit niet meer terugdraaien. Dan was echter de pagina nog in de ie mode te openen, maar nu bij de nieuwste firefox lukt dat helemaal niet meer!
  Hoe kan ik weer gewoon de originele pagina Allesoversterrenkunde terug krijgen?
  Groet,
 • eerlijk gezegd begrijp ik je verhaal niet.
  gaat het over een theme van Firefox waar ja aan hebt zitten rommellen,
  of gaat het over een website die je met Firefox niet goed op het scherm krijgt? en ziet die website er dan wel goed uit in IE?

  geef voor de duidelijkheid even een link naar de website of theme waar het over gaat.
 • heb ooit een deel van de pagina verwijderd, omdat dit zoveel van de pagina in beslag nam, dat het niet meer prettig te lezen was. dat ging toen, door de optie element verwijderen, maar later kon ik dit niet meer ongedaan maken. In ie mode kon ik het dan nog wel bekijken, maar met de nieuwste versie niet meer. Javascript en flash schijnen nu uitgeschakeld; maar het moet toch mogelijk zijn om de oorspronkelijke pagina weer gewoon te laten verschijnen en mijn veranderingen ongedaan te maken?
 • Je hebt het nu over flash en javascript, dus het zal wel over een website gaan. je kunt natuurlijk doen wat je wilt met een website, mits je de beheerder bent.
  aangezien ik geen enkel idee heb over welke site het gaat, wat de oude situatie was en hoe het er nu uit ziet, kan ik er verder niks mee. veranderingen ongedaan maken,
  kan meestal tot je het programma afsluit (vaak Ctrl+Z).
  daarna worden de gegevens uit de tijdelijke map verwijderd. dus als je de website weer in oude staat wilt terugbrengen, zal dat handmatig moeten.
 • het gaat over de weergave van de website: Allesoversterrenkunde.
  In de weergave van deze website in firefox heb ik ooit 2 delen verwijderd, o
  mdat deze nogal veel plaats in namen. (via element verwijderen). Maar het moet toch mogelijk zijn de originele weergave zoals hij op het net staat, weer terug te krijgen? Ik heb niet de website aangepast, maar de weergave in firefox!
 • Ik snap er ook niet veel van.

  Gaat het over de website http://www.allesoversterrenkunde.nl/ ?
  Ben jij de webmaster/onderhoudspersoon van deze website en zo ja, welk programma gebruik je om de website te onderhouden?

  Is er software waar je de 'optie element verwijderen' hebt toepast. Zo ja, welke?

  Is de weergave in Internet Explorer wel naar wens?
 • ja het gaat over de website: allesoversterrenkunde!
  En het gaat over de weergave van deze site in MIJN firefox. Je kunt in de weergave van de pagina komen met de rechter muisknop en delen verwijderen of aanpassen, maar alleen in de weergave van je eigen computer!
  De weergave in internetexplorer is niet veranderd.
 • Het lijkt erop dat je een plugin gebruikt, want standaard kent firefox geen mogelijkheden elementen te blokkeren. Daar zit denk ik het probleem en dus ook de oplossing.
 • maar het moet toch mogelijk zij het origineel terug te krijgen?
  Zou firebug de plugin zijn en kan die dan tijdelijk worden uitgeschakeld?
 • Ja, je zou de plugins één voor één tijdelijk kunnen uitzetten om te kijken of daar het probleem zit.
 • firebug (die kan de inhoud en weergave aanpassen)uitgeschakeld, maar geen verandering: krijg tekskolom links en de opmerking dat javascript en flash is uitgeschakeld.
 • Het enige verschil dat ik merk als ik javascript uitschakel is dat de diashow, die naast het menu staat, niet zichtbaar is.

  Als je geen andere plugins hebt die javascript aan/uit zetten kun je ook nog controleren of je bij de instellingen in firefox javascript geactiveerd hebt.
 • natuurlijk staat javascript in firefox aan; het fenomeen doet zich allen maar voor bij deze ene website.
 • Je noemt in je startpost ook 'de ie-mode'. ik vermoed dat je het over deze plugin hebt, want standaard zit er niet zo iets in firefox (voor zover ik weet).

  en als ik je verhaal snap ziet de website er in IE anders uit dan in FF.
  dit is bij mij niet zo. in FF en IE is de site exact hetzelfde.

  dus welke plug-ins heb je allemaal ge-installeerd in FF?
  maak voor de duidelijkheid ook screenshots van de site in FF en in IE.
 • het gaat niet om plugins, maar, om de browser zelf. Nadat ik een deel van de weergave in mijn browser had aangepast, is de hele site veranderd, dus kan ik niets terugzetten, maar ergens moet in ff een voorkeursweergave voor deze site staan; die moet dus terug naar geen voorkeur, maar waar vind ik die regel?
 • Mijn ideeën zijn een beetje op.

  Wellicht is een herinstallatie van firefox een optie?
 • dat werkt niet, want alle persoonlijke instellingen blijven dan behouden.
  Bedankt voor alle moeite, moet waarschijnlijk op zoek naar iemand met specifieke kennis van firefox.
  Nogmaals bedankt.
  Groeten,
  Cees.
 • Je had in je browser een deel van de inhoud aangepast, maar dat kan niet zonder een plug-in te gebruiken. de plug-ins worden ge-integreerd met de browser (in dit geval FF) en vanuit de browser bedien je ze dus ook. het probleem is dus wel degelijk 1 van je plug-ins.

  Als je dan toch blijft volhouden dat het een FF-instelling is, dan kun je FF verwijderen via de lijst software. er blijven dan inderdaad nog wat registervermeldingen (en misschien nog wat bestanden) achter, maar die kun je ook handmatig nog verwijderen. voordat je FF weer opnieuw gaat installeren, moet je dus eerst zeker weten dat elke verwijzing verdwenen is.

  En hoe moeten wij je kunnen helpen als je het probleem niet duidelijk kunt maken? om te kunnen begrijpen wat nou eigenlijk je probleem is, vroeg ik om een paar screenshots. een plaatje zegt meer dan 1000 woorden!
  Ook de vraag of er verschil is tussen IE en FF heb je nog niet beantwoord.
 • Je kunt firefox in de "safe mode" opstarten met:
  "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
  Dan kun je opstarten zonder plug ins.
  wimb

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.