Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Via 3g remote acces

Anoniem
RiX
4 antwoorden
 • Goedemiddag,

  Ik zit met de volgende kwestie:

  Ik heb (binnenkort) ergens een laptop staan met meetapparatuur die verbonden is met een Vodafone 3g abonnement. Ik moet vanaf thuis deze computer kunnen benaderen via remote acces. Hier zijn allerlei programma's voor maar, naar mijn mening zijn Gbridge of LogMeIn Pro daar een goede optie voor?
  Het programmaatje moet namelijk filetransfer ondersteunen, reconnect after reboot en om moeten kunnen gaan met een dynamisch ip-adres.

  Hebben jullie hier een idee over?

  Daarnaast moet die verbindingen wel online blijven anders moet ik er naar toe rijden als de verbinding weggevallen is. De laptop moet dus zo geconfigureerd worden dat hij de 3g verbinding alive houdt en mocht deze uitvallen dat hij automatisch de verbinding hersteld.

  Ik hoor graag uw reactie,

  Mvg Rik
 • Probeer teamviewer eens. Ik gebruik hem ook en is ideaal. Het is een gratis programma en ik gebruik hem om via mijn iphone mijn computer over te nemen.
 • Ik heb teamviewer ook bekeken. De betaalde versie ondersteund inderdaad ook alle functies die ik nodig heb. Bedankt daarvoor.

  Heeft iemand echter ideeën over het tweede deel van de vraag? Hier zit ik echt mee.

  Alvast bedankt
 • Hier eens snuffelen? Pas trefwoorden anders aan…
  http://www.google.nl/#hl=nl&biw=1280&bih=576&q=autoreconnect+3g+connection+script&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=e42d05efdfc5c2ea

  PS:
  Nog een paar opties voor het 1e:
  Je kunt ook bureaublad overnemen (gratis) van Windows zelf. (Firewall goed zetten).
  Je kunt eventueel een ftp inrichten voor file transfer, voordeel je kunt de rest af met Logmein Free e.d. ipv Pro… en de Free…… is gratis ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.