Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Wordt kieskeurig.nl door wehkamp betaald voor extra service?

Anoniem
maartenpeters
12 antwoorden
 • http://www.kieskeurig.nl/lcd_televisie/sony/kdl-55ex710/prijzen/bezorgen/945437/


  Even dacht ik de 'Sony, KDL-55EX710' voor 579 euro te mogen kopen. Helaas, is dit slechts een truc om mensen naar wehkamp te lokken! :evil:
 • [quote:c5eee982de="maanvol"]http://www.kieskeurig.nl/lcd_televisie/sony/kdl-55ex710/prijzen/bezorgen/945437/


  Even dacht ik de 'Sony, KDL-55EX710' voor 579 euro te mogen kopen. Helaas, is dit slechts een truc om mensen naar wehkamp te lokken! :evil:[/quote:c5eee982de]
  Het is inderdaad bedrog, want het is nergens voor 579 euro verkrijgbaar.
  Dit is niet echt een promotiestunt, omdat bij de prijzen te zien is dat deze computer via deze site op vele anderen sites verkrijgbaar zijn. Dit doen sites nou eenmaal dus maak je er maar niet druk om.
 • Typefout? 1579 soms..?
 • Neen, men wordt hier naar gelokt:

  http://www.wehkamp.nl/beeld-geluid/outlet-beeld-geluid/outlet-beeld-geluid/sony-kdl32ex40-lcd-tv-met-ingebouwde-blu-ray-speler/C12_KKB_KKB_715267/?cm_mmc_o=sbwlLwAybTCjC7wEwybwLCjC7wEwybwLCjC7wEwybwL
 • Ik denk eerder dan wehkamp hier de hand in heeft, als het opzet is. Maar gerede kans dat het gewoon een menselijke fout is. Een verkeerd ingetikt typenummer oid is een plausibele oorzaak.
 • http://netters.nl/otto-juridisch-fout-prijzen/ :wink:
 • [quote:f5b9682d58="maanvol"]Neen, men wordt hier naar gelokt:

  http://www.wehkamp.nl/beeld-geluid/outlet-beeld-geluid/outlet-beeld-geluid/sony-kdl32ex40-lcd-tv-met-ingebouwde-blu-ray-speler/C12_KKB_KKB_715267/?cm_mmc_o=sbwlLwAybTCjC7wEwybwLCjC7wEwybwLCjC7wEwybwL[/quote:f5b9682d58]
  en dan zie ik net voor de kassa staan:
  Totaal (excl. verzendkosten) 587.-

  Dus typefout lijkt me, dus als je hem besteld dan zou je hem voor die prijs hebben. Bij betalen via bijv Ideal zie je het bedrag nog een keer voor akkoord, dus kun je afbreken als het anders is….
 • Bij die otto zaak, en meerdere gelijke zaken, kon je er vanuit gaan dat de vermelde prijs niet klopte. Op het moment dat een winkel een tikfout maakt maar de prijs goedkoop maar plausibel is moeten ze volgens mij gewoon leveren.
 • Erg slordig. Maar op kieskeurig.nl staat ook een ander typenummer (Sony KDL32EX40) vermeld, onder het logo van Wehkamp. Er is dus duidelijk ergens een invoerfout gemaakt. Dit kun je ook al afleiden uit het grote prijsverschil tussen Wehkamp en de overige aanbieders.
 • Het bevindt zich daar al maanden, en ik durf er gerust vergif op in te nemen dat het daar nog maanden zal blijven.

  Blijkbaar zijn zijzelf niet al te genereed van hun 'kieskeurigheid'…

  Incidenten, zijn nimmer 'zo' bedoeld – op het moment dat ze worden geconstateerd – ze dienen immers in alle descretie hun bedoeling te doen verwezenlijken… :wink:
 • Denkt hier maar het uwe van:

  http://www.vergelijk.nl/lcd_plasma_televisie/sony/kdl_55ex710/

  http://www.elcheapo.nl/lcd_plasma_televisie/sony/kdl_55ex710/related.rhtml

  Volgens welingelichtekringen bestaat er in dit land slechts kartelvorming: veel aanbieders met vrijwel slechts gelijke prijzen! :roll:
 • Ah, nu zie ik het pas. De link gaat naar het algemene produkt bij wehkamp. Pas na het selecteren van de diverse beeldformaten past de prijs zich aan. De 32inch kost dus zo'n 600 euri.

  Overigens moet je nooit op de prijzen van vergelijkingsites afgaan. De enige prijs die telt is die van de leverancier. Je weet immers niet hoe een vergelijkingssite aan de informatie komt en wat daarmee gebeurt voor het geplaatst wordt.
  En je weet ook niet hoe een webwinkel de data aan de vergelijkingssites aanlevert.

  Eigenlijk snap ik het probleem niet zo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.