Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Messenger, Filmpjes kijken en Adobe Reader X

Anoniem
Arie Vederci
2 antwoorden
 • Geachte geachten :lol: ,

  Ik heb van de week de computer van mijn vriendin laten nakijken, en deze draait weer als een zonnetje dankzij de hulp van Abraham - een medewerker van dit forum.
  Echter zijn we tegen de volgende problemen aangelopen:

  1. messenger hebben we opnieuw moeten downloaden - daarmee kreeg ik het vermoeden dat er beestjes op deze pc zaten - waarna ik een HijackThis topic had geopend ten einde me te laten helpen op dit forum. na het downloaden wanneer we willen installeren geeft het programma steeds aan dat dit programma al op deze pc staat - ondanks dat we al diverse verwijderingstools hebben gebruikt van Revo Uninstaller, tot messenger verwijderingstools, tot programma's die eerst repareren om zodoende te verwijderen - het resultaat blijft iedere keer weer hetzelfde.
  en hulp van Microsoft kan je ook wel vergeten want je kan je alleen online laten helpen en daar draai je rondjes. Vervolgens heb je na anderhalf uur een emailadres weten te traceren en hulp gevraagd - maar dat was al een paar weken geleden gestuurd - ze laten je gewoon sterven. dat is hoe Microsoft Nederland met haar klanten om gaat - zwaar onder de maat dus - klantvriendelijk is het woord wat ze daar niet kennen! wat te doen?

  2. op sommige sites kunnen we filmpjes afspelen - echter heel schokkerig. hij speelt dus twee seconden - blijft dan een seconde of tien hangen - speelt dan weer twee seconden - etc, etc
  wat te doen?

  3. ik heb op aanraden van Abraham Adobe Reader X geinstalleerd - echter kunnen we wel formulieren downloaden, maar niet invullen.
  via de optie help worden we ook niets wijzer want het enige wat er staat is dat je het handje moet selecteren - maar ook dan kunnen we niets invullen. wat te doen?

  In afwachting van verdere berichtgeving,

  Met vriendelijke groet,

  Arie V
 • punt 1:
  sla ik over omdat ik nooit msn gebruikt heb.

  punt2:
  heb je adobe flash player al geïnstalleerd?
  zo ja lees ik net hier dat er een update is.

  punt 3:
  Adobe reader x is alleen bedoeld om pdf bestanden te bekijken, niet om ze te bewerken. dus het is normaal dat je niks kunt invullen daar. Om pdf bestanden te kunnen bewerken, heb je andere programma's nodig.
  Als ik me niet vergis kan dat wel met OpenOffice.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.