Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Automatisch aanvullen in IE9.

Anoniem
MicrosoftHelpt
3 antwoorden
 • Als je in IE9 op de adresbalk op het pijltje klikt, krijg je o.a. een lijst met de vijf laatst ingevoerde websites. Als er een nieuwe bijkomt valt de laatste af. Vervelend. In IE8 was het aantal veel hoger.
  Hoe kun je dat aantal verhogen?
 • De functie Automatisch aanvullen in Internet Explorer laat suggesties zien van webpagina's die eerder zijn bezocht. De resultaten zijn gebaseerd op de geschiedenis en gerelateerde adressen die in de favorieten staan.

  Dat pijltje in de adresbalk laat inderdaad de laatst 5 bezochte webpagina's zien. Dit is anders dan de Automatisch aanvullen functie.

  De resultaten van Automatisch aanvullen kunt u tijdens het typen in de adresbalk ook bekijken door op het kleine pijltje te klikken. U krijgt dan de gerelateerde items uit de geschiedenis te zien ( maximaal 20) en eventuele gerelateerde items die in uw favorieten staan.

  Kortom: De mogelijkheid om de 5 laatst bezochte pagina's te kunnen zien, is een extra functie in Internet Explorer 9.

  Wat u wel kunt doen is om de items van de geschiedenis en favorieten weg te halen uit de resultaten van Automatisch aanvullen. U krijgt dan enkel de recente pagina's te zien. Een nadeel is dan weer dat er niet meer gezocht wordt in de geschiedenis en favorieten. Dit kunt u instellen middels de volgende handelingen:

  Klik rechtsboven op het tandwieltje ( Extra) -> Internet Opties
  In Internet Opties klikt u op het tabblad "Inhoud"
  Klik op "Instellingen" onder het kopje "Automatisch aanvullen"
  Haal de vinkjes weg bij Geschiedenis en Favorieten en klik op OK.
 • Bedankt voor de informatie.
  Waar het mij nu om gaat is dat ik die lijst van vijf laatst bezochte pagina's kan aanpassen zodat daar 10 of 20 pagina's in kunnen.
  Kan dat in het register?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.