Vraag & Antwoord

Anders (internet)

windows explorer en youtube upload

Anoniem
Stupendous Man
5 antwoorden
 • Ik upload vrij veel naar youtube, maar nu ik windows explorer 9 heb geinstalleerd zie ik het gele vlakje van uploaden niet meer. Ook als ik op de plaats druk waar het had moeten staan gebeurt er niets.Dus doe ik dat nog met firefox., maar ik zou het wel graag uit explorer 9 willen doen. Is dat een kwestie van instellingen/
 • [quote:37882ac9ea="jgbteg"]maar nu ik windows explorer 9 heb geinstalleerd zie ik het gele vlakje van uploaden niet meer.[/quote:37882ac9ea] Had je al gecheckt op het YouTube Help forum? Bijvoorbeeld deze hyperlink I use Internet Explorer 9 and I can't find the Upload Button! It's missing.
 • Dank je wel daar stond de gouden tip.
  Voor degene die dit probleem heeb:
  start 9 op en druk op f12.
  kies op de balk onderin browersmode en verander die in
  internet explorer 8.
 • Mooi dat dat werkt, de browsermodus naar IE8 zetten, ook al is die optie daar niet werkelijk voor bedoeld. Die F12 opent het ontwikkelhulpprogramma, bedoeld voor ontwikkel- en test-doeleinden.

  Een gangbaarder manier om een incompatibiliteitsprobleem met een bepaalde webpagina op te lossen is het inschakelen van de [u:b657785f39]compatibiliteitsweergave[/u:b657785f39] voor die webpagina, via [u:b657785f39]Alt/ Extra/ Compatibiliteitsweergave[/u:b657785f39].
  Had je dat al uitgeprobeerd, voordat je de browsermodus aanpaste naar IE8?
 • had ik niet geprobeerd De instelling naar 8 moet je iedere keer opnieuw aangeven, maar dat is prima.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.