Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Pagina kan niet worden weergegeven....

Anoniem
lion
2 antwoorden
 • Zit me suf te verzinnen wat er aan de hand kan zijn:

  De laatste tijd komt het incidenteel [u:6635698a0e]zo nu en dan[/u:6635698a0e] voor dat een klik op een favoriet (of een andere wijze om een URL op te vragen) [u:6635698a0e]onmiddelijk[/u:6635698a0e] wordt beantwoord met de bekende pagina dat "de pagina niet kan worden weergegeven". Een klik op "vernieuwen" (of F5) levert dan wel direct resultaat op.
  Dit doet zich in ieder geval op 1 systeem voor (Win 7 Pro). Een ander systeem (Win Home Prem.) op dezelfde router schijnt er geen last van te hebben.

  Iemand suggesties?
 • Sinds wanneer heeft u dit probleem? Als dit probleem pas recent ontstaan is kunt u een systeemherstel naar eerdere datum uitvoeren om het probleem mogelijk op te lossen. Meer informatie over het uitvoeren van een systeemherstel in Windows 7:
  http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/features/system-restore

  Welke browser gebruikt u? Wanneer u Internet Explorer gebruikt zou u de instellingen van Internet Explorer kunnen herstellen. Alle instellingen van Internet Explorer worden dan hersteld naar de standaard waarden. Uw favorieten blijven uiteraard wel gewoon intact. Meer informatie over het herstellen van Internet Explorer leest u op de volgende site:

  http://support.microsoft.com/kb/923737/nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.