Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Gmail werkt niet meer onder IE8

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Plots kan ik geen mail meer inlezen vanuit de Postvak-IN. Op klikken met de linkermuis wordt niet gereageerd. Het werkt nog wel in eenvoudige HTML weergave maar niet in de standaard weergave; erg onhandig.
  Ik heb de cache al geleegd en cookies verwijderd, etc, etc, maar niets helpt. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?
  N.B. Onder Firefox heb ik geen enkel probleem.
 • U kunt als eerste de instellingen van Internet Explorer herstellen. Met de Fixit uit de onderstaande link worden alle instellingen van Internet Explorer hersteld naar standaard waarden. Uw favorieten blijven uiteraard wel bewaard.

  http://support.microsoft.com/kb/923737/nl
 • [quote:14af662757="MicrosoftHelpt"]U kunt als eerste de instellingen van Internet Explorer herstellen. [/quote:14af662757]Bedankt, ik heb betreffende fix geïnstalleerd en uitgevoerd. Helaas geen enkel effect :(
  Ook heb ik de Microsoft en Gmail/Google fora afgestruind maar vind nergens 'mijn probleem' herkend dus ook geen (hints voor) oplossingen.
  Ter aanvulling: Het komt ook slechts ineens voor op één van mijn computers; op geen enkele andere heb ik ditzelfde probleem.
  Het moet dus een combinatie van iets zijn, maar ja….. WELKE?
 • meten is weten, dus eerst maar eens een volledige scan met een uptodate virusscanner, en dan met een uptodate malwarebytes:
  http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
 • [quote:7bccb46583="derkdejong"]meten is weten, dus eerst maar eens een volledige scan met een uptodate virusscanner, en dan met een uptodate malwarebytes:
  http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html[/quote:7bccb46583]Ook dat allemaal uitgevoerd en Malware detecteert NERGENS enige infectie.
  Ik heb dus geMETEN en…. nu WEET ik het nog niet. Gmail oonder IE8 werkt alleen volledig als ik de 'eenvoudige HTML weergave' gebruik :evil:
  Dus blijft de vraag: Wat kan de incompatibele instelling/combinatie toch zijn??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.