Vraag & Antwoord

Anders (internet)

firefox en speedbit zoekmachine verwijderen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Standaard heb ik Firefox ingesteld met Google als zoekmachine. Nu heb ik enige tijd aan firefox een videodownloader gekoppeld : speedbit. Daarmee kun je simpeler video's downloaden, makkelijker dan met bijv. Vdownloader.
  Echter, nu nestelt speedbit zich ook als nieuwe zoekmachine in Firefox. Via Extra - Opties weer Google ingesteld, maar Speedbit blijft hardnekkig en irritant terugkomen als zoekmachine.
  Is dat aan te passen?
 • Wat gebeurt er als je speedbit eens helemaal verwijdert? Er zijn tientallen video downloaders, vast wel een andere te vinden, die je ook bevalt.
 • [quote:9ba8d59954]Wat gebeurt er als je speedbit eens helemaal verwijdert? Er zijn tientallen video downloaders, vast wel een andere te vinden, die je ook bevalt.[/quote:9ba8d59954]

  Ja, dat weet ik en ik heb er diverse geprobeerd. De ene downloadt niets, de andere loopt vast, de derde is erg ingewikkeld en de vierde kan niets vinden, de vijfde kent de gevonden url niet enz.
  Deze koppeling aan firefox gaat heel snel en werkt niet alleen voor youtube maar ook voor andere video's. Dus dat was een goede optie. Maar kennelijk moet je dan iets anders voor lief nemen…..
 • Probeer deze eens: http://www.downloadhelper.net/
 • [quote:266939c053]Probeer deze eens: http://www.downloadhelper.net/[/quote:266939c053]

  Dat heb ik gedaan en deze werkt helemaal naar wens! Met dank, Gerben :wink: :wink: :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.