Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan niet aut. updates binnenhalen

Anoniem
MicrosoftHelpt
3 antwoorden
 • Hallo Allemaal

  Het Notebook van m'n vriend kan bij zichzelf geen aut. uodates binnenhalen.
  Bij mijn thuis daar in tegen haaalt hij deze update vliegend binnen.
  Aan het [b:623a99ecf1]Notebook[/b:623a99ecf1] ligt het dus niet, maar [b:623a99ecf1] wat staat er dan niet goed in de Router: (Linksys WRT160N) of het modem (van Ziggo) [/b:623a99ecf1] van m'n vriend?


  Mvg
  Jan Filarski :oops:
 • Wat bedoeld u precies met kan niet bij zichzelf de updates binnen halen. Wat gebeurd er als u handmatig zoekt naar nieuwe updates? Worden deze dan wel gevonden?

  U kunt eens voor het gevoel de modem en router een paar minuten van de stroom afhalen, maar normaal gezien zijn er geen aparte instellingen voor de automatische updates nodig.

  Om welke Windows versie gaat het hier? Zijn eventuele servicepacks geinstalleerd? Welke beveiligingssoftware is actief op de betreffende computer?
 • Hallo MicrosoftHelpt

  Er is geen mogelijk om WindowsUpdate binne te halen. Al 4 maanden heeft hij al geen updates binnengehaald. Tot ik hem weer eens mee neem naar mijn huis, en dan komen de Updates vliegend binnen.
  Het vreemde is b.v. dat Microsoft Security Essentials [b:9e6b0cf3a1]wel worden opgehaald[/b:9e6b0cf3a1]
  Het handelt om OS Win7 Home premium editie, service pakketten zijn alle geinstalleerd.
  Bij een tweede Notebook dat ook op deze Router(met 4 poorten, Linksys WRT160N) is aangesloten haalt ook [b:9e6b0cf3a1]geen update binnen[/b:9e6b0cf3a1]
  Ik ben door [b:9e6b0cf3a1]bovenstaande feiten[/b:9e6b0cf3a1] er bijna van overtuigd dat het probleem zich in de Router bevind.

  Mvg
  Jan Filarski :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.