Vraag & Antwoord

Anders (internet)

irritant verspringen in Google

Anoniem
theplayer1
5 antwoorden
 • Ik gebruik Firefox 11.0. Na een zoekopdracht in Google is het vrijwel niet mogelijk om de resultaten te lezen omdat het beeld per halve seconde op en neer springt. Dat komt door een Buzzdock advertentiesite van Google die bovenaan staat.
  Hoe krijg ik dit irritante gespring in Google verwijderd?
  Ik kreeg diverse (Engelse) oplossingen aangereikt bij het zoeken in Google maar niets werkt.
 • ik vermoed dat dat buzzdock niet door google wordt gegenereerd, maar op jouw pc is geïnstalleerd……
 • Lijkt mij ook. Maar je kunt buzzdock wel blokkeren in je hosts file, zou je dat willen.
 • [quote:da7748d22f]ik vermoed dat dat buzzdock niet door google wordt gegenereerd, maar op jouw pc is geïnstalleerd……[/quote:da7748d22f]

  Het register nagezocht! Eén vermelding gevonden en verwijderd. PC opnieuw opgestart. Geen rsultaat. Ik kan de zoekresultaten niet eens lezen. En dat komt door het heel snel knipperen van de Buzzdock-ad die mijn zoekwoord geeft (en daar zit kennelijk www.vinden.nl achter!)

  [quote:da7748d22f]Maar je kunt buzzdock wel blokkeren in je hosts file, zou je dat willen.[/quote:da7748d22f]

  Maar hoe dan?
 • [quote:5c1330d140="derkdejong"]ik vermoed dat dat buzzdock niet door google wordt gegenereerd, maar op jouw pc is geïnstalleerd……[/quote:5c1330d140]
  Dat denk ik ook. Buzzdock is software van Yontoo. Kan meegekomen zijn bij de installatie van andere software.

  je gebruikt Firefox. Ga in Firefox via Extra naar Add-ons. Kijk of daar iets bij staat van Yontoo (bijv. Yontoo Layer). Selecteer die add-on en klik op Uitschakelen.
  Ga daarna via Startknop > Configuratiescherm naar Software (als je Windows XP gebruikt) of Programma's en onderdelen (als je Vista of Windows 7 gebruikt). Zoek in de lijst met geïnstalleerde software naar vermeldingen van Yontoo. Gevonden? Dan verwijderen!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.