Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Printen van mail of web page in explorer

Anoniem
andre@home
8 antwoorden
 • Ik krijg als ik de tekst van een mail wil printen alleen maar de lijst van afzenders/onvangers.
  In internet explorer krijg ik alleen een randje tekst bovenaan de pagina met het onderwerp en het web adres en onderaan het aantal pagina's en de datum / tijd.

  Hoe fix ik dat weer.
  (firefox print wél )
 • Ik Windows Live Mail in combinatie met Windows 7 en ondervind hetzelfde. Ik heb het na lang zoeken opgegeven, ik kopieer het gewoon met Ctrl-C en plak het in een Word-bestand. Dat kan ik probleemloos afdrukken.
  Het enige wat ik daarbij mis is de header, maar dat vind ik niet zo erg.

  Edit:
  Inderdaad geldt voor mij ook dat het met Firefox wel werkt. Ik gebruik dit niet, maar heb het wel aan boord. Even een mailtje geprobeerd:
  Gekopieerd door verslepen naar een willekeurige map, er ontstaat dan een *.eml file, vervolgens dat eml-bestand slepen naar Firefox.
  Beetje een omweg, maar het werkt!
 • Hoewel een artikel uit 2006 met de daarbij behorende Internet Explorer 5.5 en Outlook Express 5.5, zou het zo maar kunnen dat de handeling bruikbaar is :roll:
  http://support.microsoft.com/kb/271583/nl
  Zo niet, schakel over naar de Engelse versie en gebruik steekwoorden daaruit om verder te Googlen
  http://support.microsoft.com/kb/271583/en-us
 • Google opties idd proberen..
  http://www.google.nl/search?q=nternet+explorer&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a#hl=nl&client=firefox-a&hs=r0X&rls=org.mozilla:nl%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=nternet+explorer+does+not+print+webmail&oq=nternet+explorer+does+not+print+webmail&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=serp.3…3850.13490.0.13947.25.21.1.0.0.0.1097.7891.0j1j11j5j1j0j1j2.21.0…0.0.-kTFlXdCy0k&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=3e8d5dea56589bcb&biw=1440&bih=533
 • Leuke tip, maar kun je uit eigen ervaring ook vertellen welke daarvan werkt? Let wel, de zoekterm voor Google is webmail, terwijl het hier gemelde probleem in hoofdzaak over een e-mailprogramma gaat zoals Windows Live Mail. En dat het met Firefox vlekkeloos werkt.

  Geloof me, ik constateer dat veel mensen hier tegenaan lopen en al heel wat tevergeefs af "gegoogled" hebben.
  Persoonlijk red ik me er wel mee die gemiddeld minder dan één keer per jaar dat ik een mailtje wil printen, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen uiterst een uiterst vervelend probleem is.
 • Als ik lees dat ze met Firefox geen probleem heb mag ik er vanuit gaan dat het dan toch om webmail gaat en concentreer ik me daarop.
  Mijn ervaring is dat mensen vaak slecht googlen, een signifant deel van mijn bijdragen hier bleek met goed zoeken in google op te lossen.
  Dat probleem zie ik hier bij de kids ook, ze kunnen veel sneller typen op de pc maar ik zoek tig maal beter…. ook al gaat het wat langzamer…. :lol:
 • Het gaat niet om webmail maar gewoon Outlook Expres en Internet Explorer.
  De tip van

  Hoewel een artikel uit 2006 met de daarbij behorende Internet Explorer 5.5 en Outlook Express 5.5, zou het zo maar kunnen dat de handeling bruikbaar is
  http://support.microsoft.com/kb/271583/nl
  Zo niet, schakel over naar de Engelse versie en gebruik steekwoorden daaruit om verder te Googlen
  http://support.microsoft.com/kb/271583/en-us


  Werkt helaas niet.
 • Met alle respect voor het bericht van andre@home, want inderdaad kon je het ook zo lezen, was dit ook wat ik er uit begreep. Het rare is dat het op mijn vorige PC met Outlook Express in combinatie met Windows XP wel werkte. Heb nu Windows 7 plus Windows Live Mail en dat weigert net zoals hier in dit topic. Ik heb voor die doodenkele keer een oplossing die me hooguit een extra halve minuut kost. Ik vermeldde Firefox, maar ik bedoelde natuurlijk het daarbij behorende Thunderbird waar ik dan even naar uitwijk. Ik heb ik het zoeken dus opgegeven, maar misschien heeft hier iemand toch nog een tip. Zoniet, dan verpruts ik er geen tijd meer aan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.