Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet explorer

Anoniem
bartrutten
10 antwoorden
 • Als ik naar hyves wil gaan dan werkt de internet explorer niet meer.

  Ik heb windows vista er nieuw opgezet. en alles geupdate via windows update en internet explorer 8 eropgezet en als ik internet explorer 9
  er op zet dan geeft die aan dat ik eerst servce pak 1 moet installeren en als ik dat doe Dan loopt die vast bij het downloaden dan blijft die hangen.

  Wat kan het nog zijn. Ik weet er geen raad meer mee.
  Het heeft eerst altijd goed gedaan

  alvast bedankt

  bart
 • Had je Vista' Service Pack 1 dan geprobeerd te installeren via Windows Update? Ik denk dat je SP1 beter handmatig bij Microsoft download center kunt downloaden http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=910

  Daarna download je SP2 http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=15278 Het makkelijks is het waarschijnlijk als je SP1 via vLite slipstreamed met de originele Vista DVD. Zodat je Vista met SP1 schoon (dus met formatteren van de C: schijf) kunt installeren. Info daarover is onder andere te vinden op SchoonePC http://www.schoonepc.nl/instal/windows_vista_slipstreamen_vlite.html Om de één of andere reden was slipstreamen van SP2 via vLite niet mogelijk. Deze installeer je dan handmatig. Eventueel via optie /nobackup. [code:1:c356809740] Windows6.0-KB948465-X86.exe /nobackup [/code:1:c356809740][Enter] (Dan maakt deze geen backup van de SP1 systeembestanden.) Pas als dat voltooid is, en het systeem opnieuw is opgestart, kun je via Windows Update aan de slag. En uiteindelijk Internet Explorer 9.
 • oke bedankt

  dan zal ik dat proberen. Hoe kan het dat als je naar hyves gaat dat dan de internet explorer niet weer werkt

  alvast bedankt
 • Het hangt ervan af wat je bedoelt met "dan de internet explorer niet weer werkt".

  Zou het kunnen dat hyves in Internet Explorer is geblokkeerd? Zie bijvoorbeeld deze hyperlink http://pc-en-internet.infonu.nl/tips-en-tricks/26598-websites-blokkeren-in-internet-explorer.html

  Heb je dan wel toegang tot hyves via een andere Internet browser. Zoals Firefox, Opera en Google Chrome. Of zou hyves geblokkeerd kunnen zijn, door je firewall.
 • op mijn computer doet die het gewoon alleen van mijn vrienddin werkt het niet
 • Ik heb service pack 1 en 2 op geinstalleerd en internet explorer 9 er op gezet. Als ik naar hyves gaa dan werkt de internet explorer niet meer.

  wat kan het nog zijn? ik weet het niet meer

  alvast bedankt
 • IK heb de viruuscanner en de firewal uitgezet en verschillende instellingen uitgeprobeerd en router gereset. maar hyves werkt nog steeds niet.
  Bij mij doet die het gewoon bij mijn vrienddin niet.
  wat kan het nog zijn?

  ik weet er geen raat meer mee

  vriendelijk dank
 • Bedoel je dat je Vista' Service Pack 1 en 2 gewoon geïnstalleerd hebt? Dus geen slipstreamen en schoon installeren? Wellicht zou je dan kunnen uitleggen wat je bedoelt met dat Internet Explorer niet meer werkt. Geeft deze een foutmelding. Welke? Of wordt Internet Explorer onverwacht afgesloten? Heb je gecheckt of er info over te vinden is, in Windows logboeken. Check verder Microsoft support http://support.microsoft.com/ph/807
 • ik heb windows vista op nieuw eropgezet en service pack 1 en 2 er op geinstalleerd en internet explorer 9 er op gezet.
  ik heb firewal en de virusscanner uit gezet. en verschillende instellingen
  uitgeprobeerd . maar het internet doet het wel, als ik naar hyves wilt gaan dan werkt de internet explorer niet meer. het heeft eerst altijd goed gedaan. op de andere computer doet ie het gewoon.

  wat kan het nog zijn. Ik weet het onderhand niet meer.
 • En als je in IE op Extra klikt dan helemaal naar beneden op Internetopties klikken, dan naar Geavanceerd en tenslotte onderaan op Opnieuw Installeren klikken. Dan heb je in ieder geval uitgesloten dat het aan IE zelf ligt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.