Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Firefox of Internet Explorer? (met Windows XP)

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Is het beter om Firefox te gebruiken of Internet Explorer op mijn desktop-computer? Ik ben ooit Firefox gaan gebruiken, omdat ik ergens las, dat dat veiliger zou zijn tegen computervirussen en/of andere malware, maar klopt dat wel?

  Ik vind de bladwijzerfunctie van Firefox niet gebruiksvriendelijk. Is dat bij IE gebruiksvriendelijker?

  Zijn er andere argumenten in verband met de keuze tussen Firefox en IE?

  Ik gebruik Windows XP en Firefox 14.0.1.
 • Firefox is volgens de deskundigen een stuk veiliger dan msie, alleen al omdat het niet in windows geïntegreerd is, maar een los programma. Wat is trouwens het probleem met de bookmarks? Wellicht dat je beter daarvoor een oplossing kunt zoeken. Ik heb zefl mijn bookmarks in de daarvoor bedoelde toolbar staan. Mappen daarin kun je dan als dropdown menu's gebruiken. Erg prettig als je zoals ik, erg veel bookmarks hebt (2000+).
 • [quote:665ed93451="gerben"]Firefox is volgens de deskundigen een stuk veiliger dan msie, alleen al omdat het niet in windows geïntegreerd is, maar een los programma. Wat is trouwens het probleem met de bookmarks? Wellicht dat je beter daarvoor een oplossing kunt zoeken. Ik heb zelf mijn bookmarks in de daarvoor bedoelde toolbar staan. Mappen daarin kun je dan als dropdown menu's gebruiken. Erg prettig als je zoals ik, erg veel bookmarks hebt (2000+).[/quote:665ed93451]Bedankt. Ik hoop dat die bladwijzerwerkbalk van Firefox een oplossing is voor mijn probleem. Is dat die toolbar die je bedoelt?

  Ik heb ook veel bookmarks. En het alfabetiseren daarvan lukt niet goed o.a. Ik zal eens uitzoeken hoe die bladwijzerwerkbalk werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.