Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Flash Player loopt vast

Anoniem
diquydiq
5 antwoorden
 • Hallo,
  als ik filmpjes van You Tube of andere sites af wil spelen dan stopen deze na ongeveer 5 seconden met laden en na 11 seconden met afspelen.
  Ik heb al van alles geprobeerd, java opnieuw installeren en inschakelen. Flash player opnieuw installeren na de ouwe te hebben verwijderd.
  Ik heb geen idee wat ik nu verder moet doen om dit te verhelpen.
  Wie kan mij helpen?

  Alvast bedankt,
  Martin
 • [quote:450a00cd69="tooltinus"]als ik filmpjes van You Tube of andere sites af wil spelen dan stopen deze na ongeveer 5 seconden met laden en na 11 seconden met afspelen. [/quote:450a00cd69] Had je de site van adobe al gecheckt http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html Heb je dit probleem alleen met Internet Explorer? Zo ja, welke versie. Of heb je dit probleem ook met andere browsers. Zoals Firefox, Opera en Google Chrome. Eveneens welke versie. En meldt voor alle zekerheid ook je Windows versie.

  En als je een youtube filmpje download via één van de mogelijkheden, van deze site http://www.moreofit.com/similar-to/keepvid.com/Top_10_Sites_Like_Keepvid/ wordt zo een filmpje vanaf de harddisk met bijvoorbeeld VLC player, wel correct weergegeven?
 • Hoi Jolo,

  ik heb zojuist chrome geprobeerd; hetzelfde resultaat.
  Ook uit de helppagina van Flash kon ik niets vinden.
  Ik heb geprobeerd om drie van die download progromma's te installeren; Ik kreeg alleen ilvid geinstalleerd maar deze werkte niet. Het was zelfs zo dat als ik een filmpje van youtube afspeelde er alleen sneeuw op het scherm verscheen.
  Als ik de andere links aanklikte kreeg ik op mijn scherm te zien dat mijn internetverbinding niet werkte. En dat is toch echt niet het geval.
  Windows xp proffesional 5.1.2600 sp 3 build 2600
  Internet explorer 8.0.60018702
  Flash player 11.3.300.270

  Groetjes, Martin
 • En had je ook al YouTube Downloader HD geprobeerd, waarover een artikel staat op de site van computer totaal http://computertotaal.nl/software/26265-youtube-downloader-hd.html Of eventueel via http://www.keepvid.com/ dan bedoel ik niet het programma, maar de online video downloader.

  Als een youtube video weer vastloopt, zou je ook nog kunnen checken, of er info over te vinden is, in Windows logboeken. Zie daarover computer totaal http://computertotaal.nl/cursussen/2889-aan-de-slag-met-windows-logboeken.html
 • Onlangs besteedde CT aandacht aan het probleem van de steeds crashende Adobe Flashplayer onder de kop: Flash-ellende (septembernummer 2012). Aanvankelijk werkten de geboden oplossingen maar de laatste weken crash de FP dagelijks. Ik download dus steeds de nieuwste versie (na de oude verwijderd te hebben) maar dat helpt kennelijk niet. Ik heb dit de Forum-redactie laten weten maar die reageerde tot nu toe niet. Wie heeft de oplossing?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.