Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Facebook opdoeken

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb me ooit laten overhalen aan dat domme gedoe mee te doen.
  Wat een noninformatie van lieden die mededelen dat ze naar een liedje van welke nut dan ook geluisterd hebben, of met veel bombarie kond doen van het feit dat ze met succes pokemon gespeeld hebben.
  Daar bovenop nog al die ongevraagde en onuitroeibare reclame.
  Weg ermee!

  Hoe kom ik er van af? Alleen al het feit dat ik nergens een mogelijkheid zie de zaak naar míjn wensen in te stellen of er uit te stappen, wijst al op de slechte bedoelingen van een stel semi-criminele instanties die deelnemers als willoos reclamevee behandelen.

  Navrant detail; allerlei uiterst wenselijke beveiligingsmaatregelen in het dagelijkse leven, op straat en bij evenementen, stuiten op gezever over privacy; op shitfacebook zie ik iedereen met zijn hele privézaak te koop lopen. En beheerders van díe informatie zijn bewezen onbetrouwbaar.
 • Ik dacht dat ik ergens een artikel er over had, maar kan het niet vinden…
  Als ik echter google met de woorden: "delete facebook account" dan heb ik een hoop hits, waarvan een paar bij de FAQ's van facebook zelf.
  Ik meen me van het artikel (dat ik dus nu niet kan vinden) te herinneren dat het account in ieder geval niet zo maar gewist is en dat je even moet doorbijten om van die hele zooi af te komen…

  Waarom heb ik ook al weer geen Facebook account en noemde ik die zogenaamde "social media" toch ook al weer "a-social media"…. :lol:
 • Ik heb ook een facebook account, waar ik zelf weinig mee doen. Maar ik krijg geen mail meer, na wat dingen te hebben ingesteld. Volgens mij staat er ook onder aan elke mail een optie om dat soort mails niet meer te hoeven ontvangen. Er zijn meerdere typen, dus je kunt het een aantal keren tegenkomen. Maar zoals gezegd, ik ontvang al tijden geen enekle mail meer.

  Ik zeg mijn account niet op, omdat ik het op een enkele site nodig heb om in te loggen. Met dat hele "sociale" gedoe heb ik ook maar weinig op. Snap ook niet dat de jeugd daar niet horendol van wordt.
 • Hier een Nederlandstalige handleiding voor het opzeggen van een Facebook account: http://www.pepermunt.net/chatten/facebook-profiel-verwijderen.html
 • [quote=" Met dat hele "sociale" gedoe heb ik ook maar weinig op. Snap ook niet dat de jeugd daar niet horendol van wordt.

  De Jeugd!! Je wil niet weten hoeveel ouders hun Jeugd te kordt doen
  om dat ze de hele dag Facebooken!
 • ter informatie:

  in het tijdschrift Computer Idee - nr 21 - 25 sept-09 okt 2012, heeft Bram Semeijn een artikel geschreven: [b:3a2c53400f]Facebook, Twitter, Linkedln. Daaaag sociale media!.[/b:3a2c53400f]nn
  Het artikel gaat over het opheffen van . . . .

  wellicht interessant :roll:
 • Ook in de laatste C!T (nr. 10, blz. 84) een interessant stuk over het verwijderen van accounts, o.a. bij sociale netwerken.

  Even vrij naar het artikel, met toestemming naar ik hoop:
  In geval van Faceboek dient www.facebook.com/help/delete_account bezocht te worden, waarna na invulling van wachtwoord en captcha(?) na 2 weken de verwijdering een feit is. Mits Facebook in die periode niet opnieuw bezocht wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.