Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Windows media file autom afspelen/streamen in FF

Anoniem
Hasta La Vista
5 antwoorden
 • Als ik op een wmv link klik die niet embedded is in firefox, gaat hij het hele wmv file eerst downloaden, maar wat ik wil is dat de WMP meteen opent en gaat streamen (afspelen tijdens het downloaden).

  Hoe stel ik dat in?

  Ik heb al in de plugins ingesteld dat hij moet openen met de windows media player plugin. Maar hij gaat gewoon downloaden.
 • Probeer eens met VLC (plugin laten installeren).
 • [quote:f5bf5435d2="gerben"]Probeer eens met VLC (plugin laten installeren).[/quote:f5bf5435d2]

  Nee dat werkt ook niet. Ook als ik kies voor 'eerst vragen' en ik dan een willekeurige player kies, gaat hij nog gewoon eerst alles downloaden. Ben lang bezig geweest met allerlei instellingen proberen maar kom er niet uit. Dezelfde bestanden op dezelfde pagina's worden wel gewoon normaal geopend in IE en Chrome.
 • WMV is de naam van de codec..
  kan een file zijn,maar ook en stream..

  ollo
 • Het is een windows media file (*.wmv), ik weet er wel wat van, heb net een basiscursus webdesign gehad en ben nu bezig met professional webdesign. Alhoewel, pas begonnen ;-)

  Ook met alle beveiliging uit, popups en javascript ingeschakeld, cookies aan, de hele zwik, werkt het nog niet.

  Als ik hem in veilige modus opstart, doet hij het ineens weer wel. Dan opent hij gewoon met de windows media plugin in een nieuwe scherm. Maar zelfs als ik in de gewone modus nu instel 'altijd vragen' doet hij dat ineens weer niet, gaat hij gewoon downoloaden.

  Conflict met addons en plugins misschien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.