Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Beperkte draadloze wifi windows8

Anoniem
Mikevdkruk
6 antwoorden
 • Ik heb sinds een aantal weken een nieuwe laptop met windows 8 erop.
  Eerst had ik volledige internetverbinding maar had ik geen internet. De dag erna had ik ook internetverbinding maar beperkt! Ik kan dus alsnog niet internetten Terwijl ik op de andere pc's hier gewoon internet heb!
  Ik heb al de probleemoplosser erop los gelaten en die zegt dat het iets te maken heeft met de firewal maar daar kan ik weinig aan veranderen.
  Ook aan onze internetprovider kan het niet liggen.

  Iemand ervaringen met dit probleem en een idee dit op te lossen?
 • Je schrijft: [i:da36cb7420]Ik heb al de probleemoplosser erop los gelaten en die zegt dat het iets te maken heeft met de firewal maar daar kan ik weinig aan veranderen.[/i:da36cb7420]
  Welke firewall gebruik je de standaard van Microsoft of een ander bv van je virusprogramma.
  Zet even je firewall uit kijk of het dan wel lukt, zo ja dan weet je wat je te doen staat. Of vraag dan weer even hulp op dit forum.
 • Ik gebruik ook een virusscanner maar die had ik al uitgeschakeld omdat die er momenteel alleen maar voor zorgt dat windows 8 onwijs traag wordt. Voor de rest zijn alle firewals uitgezet maar dit had helaas geen zin.
  Ik hoop dat jullie dus nog een oplossing voor me hebben.
 • Ga naar de rubriek Internet en daar naar het hoofdstuk Beveiliging & Privacy stel daar je vraag nogmaals en wacht tot Abraham54 zich meldt en verteld wat je moet doen. (wel even geduld hebben aub)
  Succes
 • Ja ik zit daar nu maar moet ik een nieuw onderwerp starten?
 • Je zit nu bij Internet - Anders en daar kijkt Abraham54 misschien veel minder, dus stel je vraag daar opnieuw of stuur een pb naar de moderator met de vraag om jouw vraag te verplaatsen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.