Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Porblemen met WIFI ontvanger Acer Aspire V5

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
  • Ik ben geen echte nerd en heb vandaag internet laten installeren door een vriend van me. Ik heb nu Telfort en op zijn laptop ging ie super, op mn Samsung Galaxy ook, maar mn laptop (Acer Aspire V5 - 471, drie maanden geleden gekocht) is het niet goed…. Volgens hem is mijn WIFI ontvanger niet goed. Al geGoogles, maar niets concreets kunnen vinden. Telfort laat een ander kanaal kiezen niet echt toe. Wat kan ik verder doen om de WIFI ontvangst beter te maken? Bij de Bieb en in mn vorige huis (Tele 2) geen problemen. Dank alvast, een mega niet nerd die wel van SF houdt ;)
  • Hoezo kun je geen kanaal kiezen bij Telfort, volgens mij kun je elke router op kanalen 1 t/m 13 zetten, Kan het zijn dat jouw laptop de hoogste kanalen niet pakt probeer de router toch eens op bv kanaal 10 te zetten. Wij hadden in het verleden een PB laptop die alles boven kanaal 11 niet wilde pakken
  • Router ging moeilijk doen en moest hem meteen resetten. Maar dan nog weet ik niet of dat de oplossing van mn probleem is….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.