Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet opgaan met marktplaats.nl werkt niet meer

Anoniem
Tirm
2 antwoorden
 • Al jaren gebruik ik startpagina.nl als openingspagina bij de Internet Explorer 7 of 8. Nu krijg ik de melding “navigatie is geannuleerd”.
  Ik gebruik nog steeds Windows XP (up-to-date) en een virusscanner-abonnement van Norton (met Intel 2,8 MHz en ca. 12 GB/s).
  Het zoeken op internet vond altijd plaats met Google als zoekmachine en het vreemde is dat ik dat nog steeds kan, wel via een omweg; alle startpagina-dochters ( ik heb bv. genealogie.startpagina.nl met icoon in mijn (extra) Google-balk staan) en alle favorieten ( bv. Marktplaats.nl of ns.nl ) werken gewoon wel !
  Ik gebruik de Internet Explorer 8 (eerder 7 zonder probleemen), nu weer (zonder ander, beter resultaat) opnieuw gedownload. Er is geen virus of anderszins (volgens meneer Norton) aanwezig. Ook de tips op internet te vinden over 'startpagina geannuleerd' heb ik zonder positief resultaat opgevolgd.
  Soms (zelden was dit het geval) - je blijft immers proberen - kreeg ik de melding HTTP- fout 403; ik zou dus als administrator niet gemachtigd zijn om deze pagina te bekijken, en heb de Microsoft aanbevelingen opgevolgd (oa. Hosts-bestand) zonder resultaat op verbetering. Nu komt deze melding er nooit meer.
  Wat ik nog niet gedaan heb is een andere internet browser te installeren, maar ik verwacht er weinig van. Het is net of een bestand een beschadiging heeft opgelopen of ontbreekt.
  Wie weet raad ?.
 • onlangs ook zoiets: norton grondig gedeïnstalleerd en de boel lipe weer als een zonnetje.
  op sommige pcs wil norton het gewoon niet goed doen….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.