Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Smartphone scherm: nog groter of niet?

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hallo beste forumleden,

  Eerst zou ik willen melden dat ik toestemming heb gekregen van de moderator van dit subforum (Anders (internet)) om dit topic te starten. Ik ben voor mijn website (http://www.isearchfulledition.com) aan een artikel aan het werken met het onderwerp 'Smartphones met een groter scherm: bruikbaar of overkill?'. Nu is mijn vraag wat jullie hier van vinden. Is het de moeite om een Galaxy Note II met een schermgrootte van 5.5" of houden jullie het bij een Nexus 4 met een scherm van 4,7" (of misschien nog kleiner zoals een iPhone 4S/5)?

  Ik zou graag jullie mening willen opnemen in mijn artikel. Dus alvast bedankt om te helpen!

  Playermijp
 • Heb je al met de broekenfabrikant gesproken….
  Moet de broekzakken aangepast worden….. ?
  Lijkt me niet super handig om in je broekzak te hebben. Als het er immers niet meer handig in past is het eigenlijk een tablet met 3G/4G en das een andere markt. Een tablet stop je niet snel in je broekzak…
  Heb je het met die visie wel eens bekeken wat de grenzen van de smartphone zijn?
 • Zoals vermeld heeft TS toestemming van mij om dit bericht te posten…

  Voor mij moet een telefoon vooral functioneel zijn en aangezien bellen nog steeds een van de belangrijkste functies van een smartphone is, moet deze vooral handzaam zijn. Dat betekent dus dat hij niet al te groot moet zijn. Ik heb zelf een iPhone 4S en deze kan ik nog prima met één hand bedienen. Ik heb al wat meer moeite om dit met een iPhone 5 te doen, laat staan met nog grotere telefoons.

  Voor mij hoeven de smartphones met een groot scherm dus niet zo…
 • ik vind een groot scherm zeker handig .
  vooral als je wat ouder bent .
  en bij elk berichtje de leesbril moet trekken .
  en wat een helder beeld geweldig gewoon .
  ik heb ni een I phone .
  dat is een uitkomst voor jong en oud
 • Ok , heel erg bedankt iedereen. Als mijn artikel klaar is, zal ik het even posten zodat jullie even kijken. Als er nog mensen zijn die graag een opmerking achterlaten over dit onderwerp dan kan je dat gerust doen.
 • Ik ben recentelijk overgestapt van een Galaxy Ace, (3,5" 320 x 480 scherm), naar een HTC One X+ (4.7" 1280x720).

  Ik heb lang getwijfeld over de grootte van het scherm, en de telefoon. De telefoon is best wel huge, en draagt niet fijn in een broekzak.

  Nu ben ik om meerdere redenen gewend om mijn telefoon aan mijn riem te dragen, maar deze grootte begint al soms onpraktisch te worden. Groter is, imho, gewoon niet praktisch meer.
 • Ik heb een Nokia Lumia 800 en vind dat deze telefoon precies groot genoeg is. Wanneer ik een nieuwe ga bestellen wil ik dan ook bij dit formaat scherm blijven.
 • Ik ga het artikel deze week publiceren, na heel wat vertraging. Maar vinden jullie het ok dat ik jullie forumnaam hierin gebruik of houden jullie het liever anoniem?

  Alvast bedankt!

  PS: Later deze week zal ik hier de link naar het artikel posten zodat jullie het even kunnen nalezen!
 • Bij deze het artikel!
  http://isearchfulledition.com/qt-1-smartphones-met-een-groter-scherm-bruikbaar-of-niet/

  Als er nog opmerkingen zijn of je wil nog iets kwijt kan je dat gerust zeggen, ik wil nog wel het een en ander aanpassen als jullie niet akkoord zijn met wat ik geschreven heb.
 • [quote:06af1a7ee0="playermijp"]Ik ga het artikel deze week publiceren, na heel wat vertraging. Maar vinden jullie het ok dat ik jullie forumnaam hierin gebruik of houden jullie het liever anoniem?

  Alvast bedankt!

  PS: Later deze week zal ik hier de link naar het artikel posten zodat jullie het even kunnen nalezen![/quote:06af1a7ee0]

  Prima hoor kerel.( leuk artikel trouwens)
 • Hartelijk bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.