Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Youtube filmpje speelt niet af onder IE10

Anoniem
J. de Boer
5 antwoorden
 • Sinds kort heb ik IE10 geïnstalleerd op mijn Windows 7 systeem.
  Nu blijkt, dat vaak youtube filmpjes niet worden afgespeeld (zwart scherm).
  Bijvoorbeeld de volgende link werkt niet:
  http://www.youtube.com/embed/Rv96gYkIOA8

  Onder Firefox is er geen enkel probleem.

  Pagina waar bijv. zo'n filmpje wordt opgeroepen is:
  http://themepark.nl/ubb/ubbthreads.php/topics/1999262/21/Antwerpen_Sinksenfoor_2013_18_.html
 • Dubbel posten mag niet!
 • Mogelijk zit er in Firefox een meer recente versie van Flash Player dan in Internet Explorer op jouw pc.

  Start [u:aba5de68f9]Internet Explorer[/u:aba5de68f9] en controleer dan op de volgende website of de meest recente versie van Flashplayer is geïnstalleerd in Internet Explorer: http://www.adobe.com/software/flash/about/
  Dat hoort momenteel versie 11.7.700.224 te zijn.

  Heb jij in Internet Explorer een oudere (of helemaal geen) versie van Flash Player, ga dan naar de volgende website om de meest recente versie te downloaden: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

  Let op: haal het vinkje weg voor "Ja, installeer McAfee Security Scan Plus (optioneel)", voordat je op de knop "Nu downloaden" klikt!
 • Ik heb altijd verondersteld dat Flash Player helemaal los staat van welke browser dan ook, het is er geen onderdeel van. Of begrijp ik je verkeerd?
  Bij mijn computer staat de Flash Player er dan ook maar één keer op, terwijl ik zowel IE10 als FF aan boord heb. En hij functioneert in beide perfect. Ik moet er wel aan toevoegen dat een paar jaar geleden de player niet geschikt was voor de 64-bit versie van IE. Maar dat is al heel lang verleden tijd.
 • Vanwege de vraag van Freddy controleerde ik de versies van Flash Player in Firefox en in Internet Explorer op mijn eigen pc, via Extra > Invoegtoepassingen beheren (in IE) en Extra > Add-ons (in Firefox) .
  Firefox bleek de nieuwste Flash Player al te hebben als add-on, maar in Internet Explorer (die ik vrijwel nooit gebruik), zat nog een oude versie (versie 10.nog.wat).
  Wat ik ervan denk: wanneer je Firefox meestal gebruikt en daarom ook die browser gebruikt om de nieuwste versie van Flash Player op te halen, dan wordt die nieuwe versie niet automatisch ook geïnstalleerd als invoegtoepassing in Internet Explorer.

  Als ik [u:bf5df9e2ff]nu[/u:bf5df9e2ff] kijk bij Programma's en onderdelen, dan zie ik 2 keer Adobe Flash Player; 1 x de plugin (die is van 12 juni, dus al eerder vernieuwd) en 1 x ActiveX (die is van vandaag en dus geactualiseerd nadat ik Adobe Flash vernieuwde via Internet Explorer).

  Correct me when I'm wrong…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.