Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Spotnet

Anoniem
Rick Gimpel
5 antwoorden
  • Ik maak via Eweka.nl gebruik van Spotnet om files te downloaden. Voorheen ging dat goed. Maar nadat ik een reparatie aan de pc heb gedaan krijg ik steeds de melding "Er loopt al een instantie van spotnet".

    Mijn vraag is, hoe kan dit en hoe krijg ik het weer werkend. Ik ben van Windows 8, terug gegaan naar windows7.(Volledige nieuwe install) Dus register fouten zijn uitgesloten.
  • Wat voor een reparatie had je dan uitgevoerd, nadat je Windows 7 had geïnstalleerd? Had je verder al gekeken op het spotnet forum? Zoals bijvoorbeeld deze topic Spotnet start niet op! Er loopt al een instantie van Spotnet.
  • De reparatie had te maken dat de pc steeds vast liep. Mijn vermoeden was het geheugen, maar het was 1 van de geheugen slots. En ik wilde toch al terug naar Win 7. Maar spotnet gaf op de laptop dezelfde melding.
    Maar bedankt voor je tip, ik al naar dat forum gaan. Maar een ander forum, ga ik dan vreemd? :oops:
  • Lieve forumleden. Het probleem is opgelost. Heb versie 1.8.1 verwijdert, en de 1.8.0 geginstalleerd. Werkt prima, maar nu werkt eweka voor het eerst dat ik die gebruik traag.
  • Ging het overigens om 1.8.1 van spotnet zelf? Of een door een gebruiker aangepaste versie? Als alternatief zou je overigens SpotLite kunnen overwegen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.