Vraag & Antwoord

Anders (internet)

vervelende advertisement

Anoniem
theplayer1
9 antwoorden
 • Als ik een willekeurig topic post, dan verschijnt er onder mijn bericht op dezelfde tijd een of andere vervelden en ruimte innemende advertentie. Kan ik dat voorkomen??
 • Ja, zoek eens op firefox en adblock. :D
 • Met hartelijke dank!!
  :lol: :wink:
 • Bij het openen van een nieuw topic komt het toch weer terug! Weliswaar nu zonder tekst maar wel als een flink ruimte-innemend venster op dezelfde datum, en tijd. Hoe kom ik er vanaf?
 • Daar kom je niet van af.
  Die advertenties zorgen voor inkomsten, waardoor dit forum kan bestaan.
  Omdat jij nu een advertentieblokker gebruikt (Adblock Plus, neem ik aan), zie jij de inhoud van de advertentie niet meer. Het frame (dat flink ruimte-innemende venster) blijf je echter zien.

  Dit is overigens niet alleen bij jouw topics, maar bij ieder topic. Onder de vraag (dus de eerste post in een topic) komt een advertentie te staan.
 • Aha…wist ik niet! Legaal dus.
  :wink:
 • Dan je met adverteren geld verdient ben ik het eens. Anders zouden we voor het door ons zo geliefde forum, moeten betalen. Die lege ruimte zit in het script van die pagina. Ik ben het met je eens, dat te veel reclame zeer irritant is. Ik snap dus goed dat je er liever af bent.
 • Je zegt het treffend: "ons geliefde forum". Het feit dat er telkens na een topicstart een advertentie verschijnt, weegt niet op tegen de tallozen die door minstens zovelen worden geholpen met computerproblemen.
  En dat is ook wat waard…toch?
  Het ging mij, als onwetende, in eerste instantie om de irritatie voor het forum zelf…
 • [quote:54b7ce7a2a]Die advertenties zorgen voor inkomsten, waardoor dit forum kan bestaan[/quote:54b7ce7a2a]

  Ben ik mee eens, maar als je ziet hoeveel informatie er ongevraagd gehaald wordt uit het feit dat ik een website bezoek, (en daar wordt uiteraard flink aan verdiend), zie ik geen nekel moreel bezwaar om een adblocvker te gebruiken.

  Afgezien nog van het feit dat je ELKE keer die irritante banner bovenaan krijgt van U bent ECHt de miljoenste klant !.

  Als het nou nog leuke of interessante reclames waren, okee, maar reclames die er alleen maar op uit zijn om aan JOU te verdienen, nee dank je.
  Je moet een enquete invullen en NEE, je wint echt geen Iphone, echt niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.