Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Reclamebanners uitschakelen

5 antwoorden
  • Na mijn eerste vraag durf ik nu een nieuwe vraag te stellen! Hoe kan ik die vervelende, aandachtvragende reclame uitschakelen, wanneer ik een internetsite bezoek? Of is dat niet mogelijk?
  • Daar heb je bannerblockers voor. Ik heb lang Adsoff gebruikt. 't is wel een moelijk onderwerp. Adverteerders betalen sites zodat ze hun banner mogen plaatsen, daardoor kunnen sites gratis blijven. Bezoekers gaan de ads blocken, adverteerders haken vervolgens af... dus je kunt het gevolg wel raden. Daarom had ik destijds Adsoff zo ingesteld dat ie banners niet helemaal uitschakelde, maar ze als tekst links weergaf. Zo had ik toch de reclame aanstaan, maar niet in die storende knipperende lichtreclame die het soms is :smile:<P>------------------ Blow me up Scotty!
  • Een prachtige utility (en gratis) is deze: <A HREF="http://www.analogx.com/contents/download/network/pow.htm" TARGET=_blank>http://www.analogx.com/contents/download/network/pow.htm</A> <P>Kijk eens op de site rond, het bulkt van de erg handige programmaatjes... <P>------------------ "Ik geloof niet in heksen!", zei ze, en ze stapte op haar <I><B>bezem</B></I>...
  • Of <A HREF="http://www.webwasher.com/en/products/wwash/functions.htm" TARGET=_blank>WebWasher</A>. Filtert banners - stopt pop up windows - stopt animaties etc.
  • Denk ook eens aan PopupKiller <A HREF="http://software.xfx.net/utilities/popupkiller" TARGET=_blank>http://software.xfx.net/utilities/popupkiller</A> <P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by anamike: <B>Na mijn eerste vraag durf ik nu een nieuwe vraag te stellen! Hoe kan ik die vervelende, aandachtvragende reclame uitschakelen, wanneer ik een internetsite bezoek? Of is dat niet mogelijk? </B><HR></BLOCKQUOTE><P>

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.