Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bestanden verzenden via MSN Messenger

Anoniem
Leo S
3 antwoorden
 • Hallo Allemaal

  Mijn zwager en ik hebben diverse malen tevergeefs geprobeerd bestanden naar elkaar te sturen via MSN Messenger. Ten einde raad ben ik maar eens op dit forum aan het neuzen gegaan.

  Daar kwam ik een situatie tegen die vrijwel identiek was als de onze http://forum.computertotaal.nl/forum/Forum23/HTML/001877.html Beide draaien we op XP, met een kabelaansluiting via Chello, en in dezelfde woonwijk.

  Daar las ik ook de gouden tip van andre@home over een batch-file die het mogelijk moest maken om een peer to peer verbinding tot stand te brengen. zover hoefde het echter niet te komen, omdat andre@home mij in een mailtje als eerste adviseerde om de firewall in XP uit te zetten….

  Nadat wij dat beide gedaan hadden was het probleem opgelost!!

  Voor degenen die hierin geintresseerd zijn:
  ga naar start-configuratiescherm
  klik op netwerkverbindingen
  klik op Lan-verbinding
  er komt een scherm met; status van lan-verbinding
  kies voor eigenschappen en klik op tabblad geavanceerd
  hier kun je d.m.v. een vinkje je firewall aan/uit schakelen.

  Rest mij nog om andre@home nogmaals te bedanken, en iedereen op dit forum een voorspoedig 2002 toe te wensen

  Groetjes
  flosje2000

  ——————

 • graag gedaan.
  Als je de firewall wel aan zou willen hebben zou je kunnen kijken of de regels die je via de batchfile toevoegt via de firewallregels kunt toevoegen, echter ik ken XP niet.
  Een andere optie is een andere firwall (Zonealarm) en dan zet je de regels daarin (via security Advanced Add IP-range) en dan kijken of het werkt.
  Succes.
 • [quote:9bd19e07cd="flosje2000"]Hallo Allemaal<P>Mijn zwager en ik hebben diverse malen tevergeefs geprobeerd bestanden naar elkaar te sturen via MSN Messenger. Ten einde raad ben ik maar eens op dit forum aan het neuzen gegaan.<P>Daar kwam ik een situatie tegen die vrijwel identiek was als de onze <A HREF="http://forum.computertotaal.nl/forum/Forum23/HTML/001877.html" TARGET=_blank>http://forum.computertotaal.nl/forum/Forum23/HTML/001877.html</A> Beide draaien we op XP, met een kabelaansluiting via Chello, en in dezelfde woonwijk.<P>Daar las ik ook de gouden tip van andre@home over een batch-file die het mogelijk moest maken om een peer to peer verbinding tot stand te brengen. zover hoefde het echter niet te komen, omdat andre@home mij in een mailtje als eerste adviseerde om de firewall in XP uit te zetten….<P>Nadat wij dat beide gedaan hadden was het probleem opgelost!!<P>Voor degenen die hierin geintresseerd zijn:
  ga naar start-configuratiescherm
  klik op netwerkverbindingen
  klik op Lan-verbinding
  er komt een scherm met; status van lan-verbinding
  kies voor eigenschappen en klik op tabblad geavanceerd
  hier kun je d.m.v. een vinkje je firewall aan/uit schakelen.<P>Rest mij nog om andre@home nogmaals te bedanken, en iedereen op dit forum een voorspoedig 2002 toe te wensen<P>Groetjes
  flosje2000<P>——————
  [/quote:9bd19e07cd]

  Mijn tip? www.mijnbestand.nl dan hoef je niet moeilijk te doen met hotmail/gmail or whatever kind of site you may use.. of met peer to peer netwerken.. gewoon heel simpel en gratis een bestandje uploaden en verzenden, veel makkelijker dan de rest van al die programma's ^^

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.