www.msn.nl wil lukt dat wel op de ene pc maar op de ander krijg ik http 500 interne server fout. Weet iemand de oplossing voor deze fout? Alleen de site van MSN geeft deze foutmelding."> www.msn.nl wil lukt dat wel op de ene pc maar op de ander krijg ik http 500 interne server fout. Weet iemand de oplossing voor deze fout? Alleen de site van MSN geeft deze foutmelding.">

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

http 500 interne server fout

Anoniem
None
3 antwoorden
  • ik heb 2 pc's via hub aan bedrijfsnetwerk. Als ik naar www.msn.nl wil lukt dat wel op de ene pc maar op de ander krijg ik http 500 interne server fout. Weet iemand de oplossing voor deze fout? Alleen de site van MSN geeft deze foutmelding.
  • 500 Internal server error (Interne serverfout) De server is niet in staat aan het verzoek te voldoen vanwege onverwachte omstandigheden.

    Dit is het Internet-equivalent van de in-gesprek-toon. Het is mogelijk dat de server het tijdelijk te druk heeft of dat de Internet-gateway waarlangs u onze website wilt bezoeken overbelast is. De enige oplossing voor deze fout is om een paar minuten te wachten en het dan nogmaals te proberen.

  • 2 pc's aan een hub?
    Hebben ze wel verschillende IP's?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.