Vraag & Antwoord

Anders (internet)

adsl

Anoniem
Captain_Kansloos
3 antwoorden
 • Met oud bedoel je de Consumentengids van januari 2002??? Dan zitten er nog drie lager. De rest is hoger, maar het merendeel is een plus of advanced abonnement. Zo'n abonnement is weer veel duurder. Dus wees voorzichtig met het vergelijken.
  Natuurlijk kan het beter, maar deze testen zijn niet altijd representatief. Maak gewoon je eigen afweging. Het is wel zo dat met de huidige tariefswijziging, ADSL bij mij een andere betekenis krijgt. Het willen gebruiken van de nieuwste software en het gebruik van internet betekent voor mij eigenlijk dat een analoog modem niks is.

  Mijn ervaring is dat met ADSL Hccnet ik een veel stabielere en betrouwbare verbinding heb dan met de kabel van UPC. Wat heb ik aan een hoge snelheid als om de 10 minuten een download wordt afgebroken? Of als de halve tijd de e-mail niet is te lezen, of surfen met uiterst trage DNS server. Met Hccnet heb ik geen problemen.

 • oke de adsl werkt goed maar als ik hcc er om vraag geven ze geen antwoord en dat vind ik zwak, ze weten heel goed hoe ze staan. daarbij verglijk ik alleen de halve adsl en niet de duurdere dat snap ik zelf ook wel

  john

 • ik zit in een oude consumentegids te bladeren en blijkt dat adsl via Hcc-net
  de traagste is van alle adsl
  ik vind dit wel zeer matig had er meer van verwacht.

  vraag hoe coontroleer ik mijn snelheid?
  2 doet hcc er wel wat aan?

  John

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.