Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Steeds meer pagina's niet te vinden.

Anoniem
Boerke87
5 antwoorden
 • Hoi, ik denk sinds een week of 2 heb ik een heel vervelend probleem met Internet Explorer. Meer en meer pagina's zijn niet meer te openen. Vaak hebben die pagina's daarvoor wel gewoon gewerkt. Ik had al een topic met het probleem dat ik mijn Hotmail niet kon lezen. Omdat hij tijdens het inloggen aangaf dat deze pagina niet kan worden weergegeven. Nu ontdekte ik dat dat bij veel pagina's zo is. Ik heb eens bij de instellingen van IE alles op standaard gezet. Iemand een idee?

  mvg, Michel.
 • Heb je geen pop-up stopper/killer geinstalleerd? Ik was dit "vergeten" en bij mij werkten bepaalde pagina's die in een nieuw venster worden geopend of bijvoorbeeld Telebankieren Rabobank niet meer als ik de killer open heb staan.
 • probeer even al je tijdelijke internet bestanden en cookies op te ruimen. Dat wil wel eens helpen.

  succes!

  t.

  _________________
  meekijken op mijn desktop? klik hier!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: teacher op 2002-01-19 19:49 ]
 • Ik heb geen Pop-Up killer (wel gehad overgins, erg vervelend). En ik probeer altijd mijn Temporary Internet Files weg te gooien maar ik gebruik Windows XP Prof. Enheb 2 gebruikers (Admin en Gast) die hebben allebei hun eigen mappen voor die dingen. Ik gooi ze meestal uit allebei mappen weg maar dan merk ik dat er meerdere mappen zijn. Daar snap ik du helemaal niks meer van.
 • Een vraag is wel genoeg hoor, doe ons een plezier en haal de andere twee vragen over dit onderwerp weg. Houdt ons forum netjes en overzichtelijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.