Vraag & Antwoord

Anders (internet)

muziek cd maken

Anoniem
WillyF
5 antwoorden
 • op internet heb ik bengalsche muziek gevonden.gedownlood op in huidige map dus niet op de schijf geopend.
  real player start op een hoor muziek.nu wil ik dat op een cd branden.Cd er in.Easy cd creater start op maar kan niet verder.In de real player staat op niets van cd maken of opnemen,eat die wel weer aangeeft in het help menu.
  help me aub.thanks
 • :???: snap er niets van. Kun je het misschien nog een keer langzaam en duidelijk uitleggen.

  Je hebt muziek op je harde schijf staan en je wilt dit branden op cd. Zijn het mp3-tjes of wav-bestandjes?
  Wat wil er nu niet lukken?
 • Nee het staat niet op mijn HD maar heb het eerst beluisterd door te openen vanaf de huidige locatie. Nu wil ik het downloaden naar mij HD om te kunnen branden maar hij blijft gelijk Real Player openen en dat wil ik niet. Want ik moet het branden voor een spreekbeurt.
 • Aha! Op die manier. In plaats van met de linker muisknop op het muziekbestandje op de locatie te klikken moet je er met de rechtermuisknop op klikken. Nu krijg je een menuutje te zien. Misschien staat hier bij 'opslaan als' of 'save target as'. Klik hierop en sla het bestand op op je harde schijf. Vervolgens kun je het branden.

  Lukt dit allemaal niet dan is het op deze manier niet mogelijk het bestand je branden op cd. Wat je dan kunt proberen is het muziekbestand zoeken via het programma Kazaa of audiogalaxy. Kijk hiervoor op http://www.kazaa.com of http://www.audiogalaxy.com Je zoekt nogal aparte muziek. Misschien is hiervoor audiogalaxy het meest geschikt.

  suc6!
 • Je kunt ook de audio capturen…

  Daar zijn wel progjes voor. Maar hoe het precies gaat??? :smile:


  Groetjes, Ed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.