Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Schijfruimte op het internet

Anoniem
Sjoerd Boerhout
5 antwoorden
 • Hallo lezers,

  Mijn website bevat steeds meer foto's. Hierdoor is mijn beschikbare schijfruimte bij mijn provider nu toch echt volledig op. Uiteraard ga je dan even proberen een extra account te openen maar dat lukt me nu niet meer bij wanadoo (heb nu cable basic van casema). Is er een goede algemene webspace site waar iedereen gratis naar toe kan uppen? Ik kan dan vanaf mijn website daar naartoe verwijzen voor de nieuwe foto's. De naam van de website zet ik er nu maar niet bij anders denken jullie misschien dat ik sluikreclame wil maken.
 • http://www.12move.nl kan je gratis hosting paken (hoef je niet voor in te bellen)
 • Hoi,
  Bedankt voor de tip. Het werkt alleen jammergenoeg niet. Je kunt inderdaad heel makkelijk een account aanmaken. Wanadoo blokt alleen alles af. Je mag niet uploaden naar iets anders dan Wanadoo cable. Het werkt ook nog wel met oude wanadoo accounts. Jammergenoeg heb ik er daar maar 3 van (60MB) en dat is toch echt (veel) te weinig!! Ik zoek echt een soort freedrive.com maar die is er niet meer (gratis). Hopelijk nog meer helpers?
 • Je kan bijvoorbeeld bij tripodnet.nl (onderdeel van tripod.com) een gratis account nemen, daar krijg je standaard 20 mb wat uitbreidtbaar is naar 100 mb.

  Je mag die accounts niet alleen voor opslag gebruiken, dus moet je daar ook nog even wat internetpagina's neerzetten waarop de foto's getoond worden.
  Dan lijkt het net of die fotoverzameling daar op die server staat terwijl je vanuit je 'echte' site naar de foto's op die tripodnet server linkt :wink:.
 • Probeer eens een ruimte te krijgen bij Bravenet. Daar krijg je 100 Mb maar helaas ook allerlei advertentie troep. Als het je echt om de ruimte gaat is dit een alternatief.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.