Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Telefoneren via ADSL

7 antwoorden
  • Wat moet ik aanschaffen en aan mijn systeem veranderen om te kunnen bellen?
  • Kan gewoon met telefonie software of een programma als Netmeeting of ICQ of iets dergelijks. Groetjes, NoZtra.
  • Ja maar hoe gaat dat dan in z'n werk... Ik stel me voor: Geluid van de ander uit speakers, praten via microfoontje? :???: :???: :???: Verder kom ik dus niet. Suggesties?
  • Kan. Je kunt ook een head-set gebruiken. Als je een speciaal telefonie programma gebruikt heb je meestal twee opties: -Van pc naar pc bellen -Van pc naar telefoon bellen. Het eerste is meestal gratis en gaat op basis van IP-adressen, voor het tweede moet je vaak een telefoonkaart of telefoonbudget aanschaffen. De software heeft meestal een interface die lijkt op een telefoon met kies-mogelijkheden, telefoonboeken e.d. Het is een kwestie van configureren en dan kun je bellen. Met Netmeeting gaat het ook ongeveer zo, je hebt dan gewoon een optie om te bellen naar een andere pc. Kijk maar eens [url=http://www.pc-telephone.com/]hier[/url] voor een voorbeeld. Groetjes, NoZtra.
  • Je weet niet hoe blij je me hiermee maakt! :grin: :grin: :grin: NoZtra be-dankt, NoZtra be-dankt, NoZtra, NoZtra, NoZtra be-dankt!!!! :razz: (Je zou er geld voor moeten vragen) MV. _________________ P4 1800MHz;256Pc-133;Ge-force3-Ti200;XPHome RealtecRTL8139Ethernetkaart;1394Netwerkkaart Kan jezelf niet veranderen...... mot met jezelf om leren gaan. <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: Martijn Verstappen op 2002-04-14 03:29 ]</font>
  • Kom er toch weer zelf nog nie ut: Vraag: Is er een weg, om mijn PC naar een telefoontoestel te laten bellen, dit zonder kosten van een provider of per tikken? Of kan dit juist alleen van PC naar PC? Heb dit zojuist geprobeerd met windows messenger, maar deze verwijst mij de nodige providers toe. :mad: :cry: Ach,....misschien wil ik ook wel weer iets onmogelijks... Wie weet raad? <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: Martijn Verstappen op 2002-04-14 06:26 ]</font>
  • Ik vrees helaas dat voor niks de zon op gaat. Je kunt natuurlijk wel met je pc bellen, maar dan gaat het gewoon via je telefoon lijn en niet over internet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.