Vraag & Antwoord

Anders (internet)

tijdsduur inbellen instellen

Anoniem
msgroot
2 antwoorden
 • Van de week ontdekte ik dat ik mijn computer aan had laten staan en ook al die tijd ingelogd was geweest bij mijn provider. Omdat mijn scherm intussen zwart was, zag ik dt noet. Ik heb een gewone ISDN-aansluiting dus de telefoonkosten lopen dan behoorlijk op. Is er een mogelijkheid om de computer zo te configureren dat de lijn vanzelf sluit als er een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 10 minuten geen activiteit is? O ja, ik werk met Eudora light en met Internet Explorer.
  Gerda
 • Bij een normaal 56k modem kan dat inderdaad, en ik neem aan dat het bij een ISDN modem ook geen probleem is…

  Ik denk dat je bij de "Verbindingen" (o.a. via de verkenner) bij de betreffende inbelverbinding even met de rechtermuisknop moet klikken en dan "Eigenschappen". Dan kun je daar wel ergens vinden waar je dit in kunt stellen.
  In dat venster staat o.a. hoeveel inbel-pogingen 'ie moet doen. En je kunt een vinkje zetten bij "Verbinding verbreken als niet gebruikt na xx minuten". En het aantal minuten moet je ook invullen…

  Overigens kan het zijn dat als je alleen maar zit te ICQen bijvoorbeeld, dat er dan zo weinig verkeer is dat windows denkt dat 'ie niet gebruikt wordt. Dan kan de verbinding ook verbroken worden.


  Sorry, maar ik zit hier in een netwerk dus kan niet kijken waar die instellingen precies staan… :sad:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.