Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Geld verdienen

Anoniem
papaya
3 antwoorden
 • Ik wilde is weten wat nou het betrouwbaarste en beste manier is om met internetten geld te verdienen. En dan niet bij telefooninternet maar ik bedoel dus bij een kabel verbinding zoals ik heb. IK hoor dingen als e-mails ontvangen en Banners plaatsen op je eigen site en voor het surfen betaalt krijgen..

  Wat is jullie ervaring hiermee, werkt het echt, en krijg je ook echt uitbetaald en wat is nou het beste/makkelijkste ??

  Gr C@rt
 • Mijn ervaring is een hoop ellende voor geld nihil. Het wordt altijd heel mooi gebracht, dat je er heel veel mee kunt verdienen, maar in de praktijk valt dat erg tegen. Ik heb er velen geprobeerd maar ben er uiteindelijk mee gestopt.
  Mijn advies; niet doen.
  Groetjes, NoZtra.
 • Tja, vroeger was er nog wel een aardig zakcentje mee te verdienen. En nu misschien ook wel, als je een paar honderd mensen zo gek kan krijgen zich onder jou aan te melden. Helaas hebben de meeste mensen niet zoveel kennissen en vrienden, en ben je op jezelf aangewezen om geld te verdienen. De payrate is drastisch gedaalt. Vroeger kreeg je misschien 0,60 per uur, nu mag je blij zijn als je 0,006 cent per uur krijgt. De hele Adstream (zoals dat heet) markt is ingestort.

  Ik heb me bij aardig wat programma's aangemeld, maar degene die het meeste uitbetaald (Spedia), is ook het meest argwanend. Ik ben euit geschopt vanwege het gebruik van Notepad!!! Ze vonden dat ik probeerde te cheaten via Notepad!!! Ik zou nieteens weten HOE ik daarmee zou moeten cheaten. Ik heb nog een aantal e-mailtjes naar ze gestuurd om te vragen wat er nou mis was met Notepad, maar daar is nooit op gereageerd, en ik heb m'n account nooit terug gekregen. Dit bedrijf had 1x een cheque gestuurd, en ik had m'n 2e cheque net aangevraagd (toeval?). Mijn account bestaat nog wel, maar is al maaaanden gelocked.

  Momenteel gebruik ik alleen nog betaald e-mailprogramma's. Gaat zeeeeer traag, zeker als je (zoals ik) geen referrals hebt, maar het voordeel is dat je geen balk op je scherm hebt. En ik gebruik CashSurfers nog. Gaat ook zeer traag, vooral als je (zoals ik) geen referrals hebt, want ze betalen maximaal 4 uur per dag uit, en de payrate is ook zeer laag. CashFiesta gebruik ik zo nu en dan. Nog even en ik kan daar een cheque aanvragen.

  Voor meer informatie kun je op mijn website kijken, daar staat het uitgebreider beschreven, en ook met de voor en nadelen erbij.
  http://home.wanadoo.nl/joeburny/money-ned.htm
  Ik heb hem al een tijd niet bijgewerkt, maar als je vragen hebt, kun je me altijd mailen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.