Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Pop-up killer

4 antwoorden
  • Wie kan mij helpen aan een Nederlandse gebruiksaanwijzing voor mijn geïnstalleerde Pop-up killer, zodat ik van die vervelende Pop-ups afkom!!
  • Handig dat je er bij zet welke pop-up killer je gebruikt. Maareh - meestal is een gebruiksaanwijzing niet echt nodig, wel? Ik gebruik zelf Pop-Up Stopper van [url=http://www.panicware.com]Panicware[/url]. Die zet je aan of uit. Er is precies 1 tabblad (in het Engels) met 5 opties (in deze volgorde): Tegelijk met Windows starten; Splash scherm tonen bij opstarten; Rigoureuzere pop-up controle inschakelen; Geluidje afspelen als een pop-up wordt geblokt; Icoontje in systray flashen als een pop-up wordt geblokt. Je kunt de stopper eventueel even snel omzeilen door de Ctrl of Shift knop ingedrukt te houden terwijl je een URL opent. Meer is niet nodig...
  • Je kent het spreekwoord wel "het mes snijdt aan 2 kanten" Download Zone Alarm 3.0 dan heb je, en een popupkiller en een Firewall.
  • [quote:713f72f5b8="bajnok"] Download Zone Alarm 3.0 dan heb je, en een popupkiller en een Firewall.[/quote:713f72f5b8] Da's dan alleen de Pro-versie, en die kost 20 dollar. De gratis versie van ZoneAlarm is alleen firewall. Pop-up Stopper is freeware.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.