Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Is er een sneltoets voor de adresbalk in IE en NS?

Anoniem
2morrow
5 antwoorden
 • In IE drukte ik meestal op Ctrl+O, en dan typte ik gewoon een adres in. In Netscape 7 kan dat niet meer, dan moet je op Ctrl+Shift+L drukken. Daarom probeer ik mezelf nu weer aan te leren om gewoon een adres in de adresbalk bovenaan te typen. Is er misschien voor IE6 en/of Netscape 7 een sneltoets om in een keer in die balk te kunnen typen? Btw, zijn Mozilla en Netscape goeie alternatieven voor IE? Ik werk sinds een paar dagen met NS, en het bevalt me heel aardig.
 • [quote:085c3d139e="2morrow"]Btw, zijn Mozilla en Netscape goeie alternatieven voor IE? Ik werk sinds een paar dagen met NS, en het bevalt me heel aardig.[/quote:085c3d139e]

  Ken de sneltoetsen uit Mozilla en IE niet uit m'n hoofd , maar nu je toch vraagt om goede alternatieven: gebruik Opera. Dat is a) in mijn ogen het beste alternatief voor IE en b) is dit de browser die werkelijk helemaal van a tot z met sneltoetsen te bedienen is. ALLE functies! (Adresbalk: F2)

  Opera:

  http://www.computertotaal.nl/downloads/prog.cfm?id=106
 • Dank je wel voor het advies, ik zal Opera misschien ook eens proberen. Ik heb net Mozilla 1.0 gedownload, en het lijkt precies op Netscape 7. Ja, ikm weet dat het op hetzelfde begaseerd is, maar zijn mozilla en netscpae verschillend genoeg dat ik netscape moet houden, of kan ik het wegdoen omdat mozilla precies hetzelfde is?
 • in IE is het toch ALT+d ?

  t.
 • Of gewoon F4. Je krijgt dan wel een history lijst, maar je kan gewoon typen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.