Vraag & Antwoord

Anders (internet)

automatisch verzenden

Anoniem
paul123
4 antwoorden
 • Weet iemand hoe het met Outlook (evt. Express) mogelijk is om als je een grote groep mensen hebt die allemaal gemaild moeten worden, ze automatisch 1 voor 1 te laten mailen? Dus groep A bestaat uit persoon 1, 2, 3 … 50. Iedereen moet de mail ontvangen, en dan is de bedoeling dat de mail automatisch naar alle 50 mensen verzonden wordt, maar dat er bij iedereen staat dat hij aan die persoon gericht is.

  BVD

  Paul
 • Dus je wilt dat ze allemaal denken dat het een mailtje is dat exclusief voor hen is bedoeld. Lijkt me lastig, want dan zul je toch minstens de aanhef iedere keer moeten veranderen, en dan kun je net zo goed meteen handmatig verzenden.
  Als dat het niet is, waarom gooi je al die adressen dan niet gewoon in BCC? Kunnen ze niet zien dat die mail ook aan anderen is gericht, en dan is het een kwestie van een groep aanmaken in je contactpersonenlijst om diezelfde actie een volgende keer weer te doen.
 • Aanhef wordt dan gewoon 'geachte heer / mevrouw'. BCC kan inderdaad ook, maar het staat toch wat beter als iedereen denkt dat het bericht speciaal voor hem/haar is. Iemand nog enig idee?
 • Volgens mij is het voor de ontvanger niet zichtbaar dat het mailtje BCC verzonden is hoor…

  Ik heb het even geprobeerd en er staat gewoon wie de afzender is en verder niets.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.