Vraag & Antwoord

Anders (internet)

kazaa vraagje

Anoniem
None
9 antwoorden
 • ik heb af en toe iets raars met kazaa, dan staat er rechts onderin i.p.v "verbonden als ……@kazaa"delen 300 bestanden "ik ben egoist"

  iemand een idee hoe dat kan? of zelf meegemaakt??

  alvast bedankt
 • Dn heb je geloof ik geen bestanden geshared met kazaa. gewoon niks van aantrekken kun je wel weghalen met het progje: RESHACKER. Daarmee kun je de tekst gewoon in iets anders veranderen.
 • Gewoon bestanden sharen en die melding is weg. Filesharingprogramma's werken goed omdat veel mensen bestanden sharen. Ik vind het ook niet meer dan normaal dat als je graag dingen wil downloaden dat je dan ook shared zodat anderen van jou kunnen downloaden.

  Mensen die niet sharen zijn in mijn ogen ontzettende egoisten die het principe achter filesharing blijkbaar niet snappen.
 • [quote:4223f67cc2="mephi"]Gewoon bestanden sharen en die melding is weg. Filesharingprogramma's werken goed omdat veel mensen bestanden sharen. Ik vind het ook niet meer dan normaal dat als je graag dingen wil downloaden dat je dan ook shared zodat anderen van jou kunnen downloaden.

  Mensen die niet sharen zijn in mijn ogen ontzettende egoisten die het principe achter filesharing blijkbaar niet snappen.[/quote:4223f67cc2]

  natuurlijk share ik wel met kazaa, de melding is maar heel af en toe, terwijl ik wel share, maar de ,melding is maar 2 sec ofzo en dan weer weg.

  ik snap niet dat er bij kazaa een functie zit dat je niet hoeft te sharen, sharen is juist de functie van p2p. als niemand shared, wat heeft dat programma dan voor nut. iedereen die niet shared mag ook niet van mij downen, die annuleer ik gewoon.

  mzzlss
 • ja heb ik ook gedaan je moet share uitzetten bij opties en dan heb je het niet meer
 • [quote:3932b45d84="rikterbeek"]ja heb ik ook gedaan je moet share uitzetten bij opties en dan heb je het niet meer[/quote:3932b45d84]

  share uitzetten?? wat is dan het nut van p2p als niet niemand shared? wees sociaal en laat mensen ook van jou downen.

  mzzlss
 • [quote:7f43b66969="mephi"]Gewoon bestanden sharen en die melding is weg. Filesharingprogramma's werken goed omdat veel mensen bestanden sharen. Ik vind het ook niet meer dan normaal dat als je graag dingen wil downloaden dat je dan ook shared zodat anderen van jou kunnen downloaden.

  Mensen die niet sharen zijn in mijn ogen ontzettende egoisten die het principe achter filesharing blijkbaar niet snappen.[/quote:7f43b66969]


  Oke, maar als je het met een modem moet doen, kan ik me wel voorstellen dat je niet wilt sharen! Voor permanente verbindingen ben ik het hier wel mee eens.
 • [quote:f915cdd5ea="Tweaky"]Oke, maar als je het met een modem moet doen, kan ik me wel voorstellen dat je niet wilt sharen![/quote:f915cdd5ea]

  :evil: Daar ben ik het dus niet mee eens. Als je iets wilt hebben, zul je ook anderen in de gelegenheid moeten stellen om iets van jou te krijgen. Don't be a player if you can't pay… :evil:
 • [quote:81ea117037="Foxenberg"][quote:81ea117037="Tweaky"]Oke, maar als je het met een modem moet doen, kan ik me wel voorstellen dat je niet wilt sharen![/quote:81ea117037]

  :evil: Daar ben ik het dus niet mee eens. Als je iets wilt hebben, zul je ook anderen in de gelegenheid moeten stellen om iets van jou te krijgen. Don't be a player if you can't pay… :evil:[/quote:81ea117037]

  zo is het maar net.

  laterzzz

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.