Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Berichten zijn niet meer te verwijderen in Outlook

3 antwoorden
  • Wanneer ik een bericht in Outlook 2000 wil verwijderen of verplaatsen naar een andere map krijg ik de melding: De berichteninterface heeft een onbekende fout gemeld. Als dit probleem zich blijft voordoen start oulook dan opnieuw op. Ik heb Outlook al 10000x:-( herstart en mijn pc ook maar helaas!!! Wie kan me helpen Bvd Bas
  • Als je je voorbeeldvenster uitzet gaat het meestal wel. Het kan een virus of een of ander scriptje zijn wat er in die mail staat. Als het voorbeeldvenster open staat, wordt de mail automatisch geopend waardoor het scriptje ook uitgevoerd wordt, terwijl Outlook dit tegen probeert te houden. Zet dus het voorbeeldvenster uit, dan wordt de mail ook niet geopend.
  • [quote:1c605788b9="Basa"]Wanneer ik een bericht in Outlook 2000 wil verwijderen of verplaatsen naar een andere map krijg ik de melding: De berichteninterface heeft een onbekende fout gemeld. Als dit probleem zich blijft voordoen start oulook dan opnieuw op. Ik heb Outlook al 10000x:-( herstart en mijn pc ook maar helaas!!! Wie kan me helpen Bvd Bas[/quote:1c605788b9] Thuis of op het werk?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.