Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Router?

Anoniem
Benmen
8 antwoorden
 • Welke router past er op de modem (kabel) van kabelfoon? het gaat om het superabb. het is een terayon modem…. wie kan het mij vertellen moeten 4 pc minimaal opzitten een meer is ook goed….
  alvast bedankt
 • Allemaal, speelt helemaal geen rol. Alleen sommige werken niet met MX-stream van KPN.
 • mooi thnx voor de tip en wat is volgens jou de beste? en kan je er dan ook mee gamen( netwerk tegen elkaar…?)
  mzzls bennie
 • Welke de beste is, weet ik zo niet. Maar je kunt met de meeste ook gelijk een intern netwerkje bouwen, en dus tegen elkaar gamen. Wil je gamen met iemand op het internet zelf, dan kan het zijn, dat je bepaalde poorten van je router moet openzetten…
 • Dat zal allemaal wel in de handleiding staan…..;)
 • [quote:a2f1ca85dc="Benmen"]Welke router past er op de modem (kabel) van kabelfoon? het gaat om het superabb. het is een terayon modem…. wie kan het mij vertellen moeten 4 pc minimaal opzitten een meer is ook goed….
  alvast bedankt[/quote:a2f1ca85dc]

  hoi Ik heb de draytek vigor 2200E is zowel voor kabel als mxstream en heeft een firewal en 4 poorten.
 • Aan die zaten we idd ook al te kijken lijkt me een goede ps….. dus vraag aan jou draait ie lekker enzo?
  mzzls bennie
 • [quote:da3ff11e4b="Benmen"]Aan die zaten we idd ook al te kijken lijkt me een goede ps….. dus vraag aan jou draait ie lekker enzo?
  mzzls bennie[/quote:da3ff11e4b]

  Ja hij werkt perfect nu ik weet hoe makkelijk alles gaat zou ik het zelfs voor 2 computers aanschaffen. Als internet het doet zet je de tcip op de andere computers op ip adres automatich toewijzen en je hebt je netwerk ook.
  Als je hulp nodig denkt te hebben van dray tek let er dan op dat er een gele sticker op de doos zit van draytek benelux je kunt hem dan registreren en helpen ze je makkelijker maar je kunt alle instellingen op halen op www.draytek.nl succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.