Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Meerdere hotmail adressen in outlook?

Anoniem
Marcel de Reus
5 antwoorden
 • vraagje:
  ik had in het verleden meerdere hotmail adressen in mijn Outlook (express 5) staan welke ook werkte. Sinds kort werkt er nog maar één account van hotmail. Wat ik ook probeer, ik krijg er maar 1 aan de praat…..

  Is er iets veranderd bij hotmail?

  wie kan mij helpen?
 • Ik heb de laatste tijd problemen als ik wil surfen.de eerste pagina word wel opgehaald.5 minuten daarna worden alle verbindingen verbroken.icq,msn,aim. Geen enkele internet pagina is meer op te halen.ik zou mijn machine opnieuwe moeten opstarten wil ik verder gaan. Volgens chello kunnen ze zien dat er een timeout optreed,maar meer informatie hebben ze niet.wie heeft dit al eerder gehald en wat kan ik eraan doen.
  Volgends chello moet mijn virusscanner verwijderd worden en dan is het problemen verholpen. De verbindings blijft bestaan, omdat ik gewoon via winipcfg een ip adres van de dns server krijg. Ik maak gebruik van win98se. Wat kan ik er aan doen.
  ik heb al de netwerk omgeving opnieuw opgebouwd.
 • probeer de accounts opnieuw in te voegen zoniet over te stappen naar de nieuwe versie 6.0
 • Kun je hotmail dan via pop3 en SMTP binnenhalen en verzenden?
  Dat wist ik helemaal niet. Heeft iemand de naam van de POP en de SMTP server?
 • nah, dat kan niet. hotmail werkt met een soort imap systeem, http-mail en daarvoor kun je outlook express als client gebruiken. je krijgt bij server een httpserverlink
  http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp
  soiets…maar als je een nieuw account aanmaakt en je geeft je hotmail adres aan, dan ziet outlook express dit zelf al en voegt de url al voor je in.
  ik heb 2 hotmail accounts op deze manier binnen outlook express (6).

  het kan zijn dat oulook idd maar 1 tegelijk kan hanteren.

  je@n

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.