Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Audiogalaxy

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Hallo mensen,

  Wie heeft er een goed alternatief voor Audiogalaxy? KAzaa en soortgelijke programma's heb ik ook liever niet op m'n pc….

  Ik wil graag een programma waarmee je net zoveel kan vinden als met Audiogalaxy (livesets, complete cd's etc)

  Wie kan mij helpen?
 • [quote:b8bd9c80a5="Jordipordie"]KAzaa en soortgelijke programma's heb ik ook liever niet op m'n pc….[/quote:b8bd9c80a5]
  Volgens mij valt Audio Galaxy ook onder die noemer. Wat mij betreft is Kazaa momenteel nummer 1, maar daar zijn de menigen over verdeeld.
  Als je niet van dat soort programma's wilt, blijven alleen de websites over die albums aanbieden.
 • WinMX, ik weet het, ook een programma zoals Kazaa, maar dan wel zonder spyware, dus stukken veiliger
 • Anders Kazaa Lite, ook zonder spyware.
 • Hmmm is de lite versie van Kazaa zelf of kan je die ergens anders dl-en?

  Hoe kan je de limiet van 128 kbit.s sec disablen? heb het ooit geweten… maar ook vergeten ;)
 • Kazaa Lite heeft geen bitrate limiet, dus kun je meeste populaire mp3's vinden van 192bit…
  Een goede mp3 only p2p site is blubster, www.blubster.com

  Succes
  Salseros
 • KaZaA Tap 1.01 is weer een nieuwe variant. Helemaal geen spyware, reclames, bitrate begrenzingen, etc. Ik heb 'm trouwens nog niet getest, maar het klinkt goed.
 • Hier http://www.afternapster.com/
  Kun je ook veel alternatieven voor audiogalaxy vinden. Ik heb ze nog niet allemaal getest, maar ik heb betere ervaringen met kazaa lite dan met programma's als bearshare en limewire.

  Grz Bierk
 • [quote:4ae817c911="JP-Sjonnie"]KaZaA Tap 1.01 is weer een nieuwe variant. Helemaal geen spyware, reclames, bitrate begrenzingen, etc. Ik heb 'm trouwens nog niet getest, maar het klinkt goed.[/quote:4ae817c911]

  Dit heet tegenwoordig Diet Kazaa. Maar als je het mij vraagt: WinMX. Werkt beter dan Kazaa. Maar Audiogalaxy is het nog lang niet…
 • Is Filetopia wat? Kent iemand dit programma?

  WinMX schijnt heel langzaam te zijn geworden sinds AG niets meer is…

  Wat is er eigenlijk met AG gebeurd?
 • WinMX is toppie.
  Het was idd eerst best langzaam, maar het heeft nu multi-download ondersteuning waardoor je een bekend mp3'tje in ongeveer een halve minuut op je PC hebt :)
  Het rules echt, vooral omdat ook hele albums vaak makkelijk te downen zijn.
  Is Audio Galaxy dan ook zo geweldig? Voor albums ook?
  Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar als het in een adem met Kazaa wordt genoemd heeft het dus spyware.
  Maar ik wil het graaf ff weten omdat er van Auio Galaxy naar mijn weten ook een Linux variant is en aangezien ik sinds kort onder SuSE 8.0 draai lijkt mij het wel interresant.
  Edonkey wordt BTW ook vaak genoemd.
 • Where have you been brothers? AudioGalaxy is onder druk van de muziekindustrie gestopt met het doorgeven van muziek waarvoor geen expliciete teostemming is gegeven. Daarmee is het zo goed als dood; net als Napster eigenlijk. Maar het was (in mijn ogen) een van de beste services - al was het maar omdat het geen last had van firewalls. Bovendien was het super-gebruiksvriendelijk. En het aanbod was geweldig.

  :cry:
 • Heb winMX geprobeerd… maar … wat is nou eigenlijk de bedoeling? Moet ie niet een keer gaan downloaden ipv me in een superlange wachtrij te plaatsen?

  AG was idd perfect… ik vond daar veel complete cd's (trance/techno etc) van een superkwaliteit.

  En wat ik niet begrijp, waarom gaan de makers van AG niet onder een ander noemertje verder? Ik bedoel…. een naam is onder druk gezet maar niet de makers lijkt mij…. onder een alias weer verder! :P
 • [quote:a142b2c25e="Jordipordie"] waarom gaan de makers van AG niet onder een ander noemertje verder? Ik bedoel…. een naam is onder druk gezet maar niet de makers lijkt mij…. onder een alias weer verder! :P[/quote:a142b2c25e]

  Da's een beetje te eenvoudig gedacht. Ze hebben zelf de stop er uit getrokken om een dure rechtszaak te voorkomen. Dan heeft het natuurlijk geen zin te investeren in een andere naam - die rechtszaak komt er dan gewoon alsnog, en dan staan ze er nog slechter voor.

  Wat ik me alleen nog wel eens afvraag is wat er gebeuren zal als je een dergelijke server in een land plaatst waar de muziekindustrie zijn macht wat minder makkelijk kan laten gelden - Togo of zo, of Baghrijn, Buthan, Turkmenistan, weet ik veel…
 • [quote:4af8ba60be="Jordipordie"]Heb winMX geprobeerd… maar … wat is nou eigenlijk de bedoeling? Moet ie niet een keer gaan downloaden ipv me in een superlange wachtrij te plaatsen?

  AG was idd perfect… ik vond daar veel complete cd's (trance/techno etc) van een superkwaliteit.

  En wat ik niet begrijp, waarom gaan de makers van AG niet onder een ander noemertje verder? Ik bedoel…. een naam is onder druk gezet maar niet de makers lijkt mij…. onder een alias weer verder! :P[/quote:4af8ba60be]

  Het licht eraan wat je wilt downen. Voor spellen en films sta je idd eerst in elle lange wachtrijen. Ik laat hem dan gewoon 1 nacht aanstaan en de volgende dag is hij volopbezig.
  Als ik dan thuiskom van school is het meestal al gefixed. En dan heb je dus meestal ISO's en niet van die gare class ripps zonder geluid en filmpjes.
  Audi CD's ed moet je niet in de wachtrij zetten. Gewoon ff verschillende groepen proberen en kijken welke direct begint.
  Sorteerd de files overgens op het aantal user en start bij degene die de meeste users heeft en aan jouw wensen voldoet. Schop alle ques eruit en klik op find sourceh: net zo lang tot je 12 werkende downstreames hebt.
  Ik fix bijna elk normaal vindbaar mp3tje binnen een minuut :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.